KIJK. Anastacia verrast Natalia op het podium van de Lotto Arena: “Zij is fantastisch”

Derde avond van Natalia (42) in de Lotto Arena. Exact een week geleden riep de Kempische zangeres haar verloofde Frederik tijdens de show onverwacht op het podium om hem te trakteren op een flinke zoen. Nu was het de beurt aan Natalia om verrast te worden: niemand minder dan Anastacia (55) stond plots naast haar. Tot grote vreugde van de fans in de zaal.

Meer krantenkoppen in België

Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen

Op het terras van retroherberg In den Grooten Moriaen naast het Nationaal Tabaksmuseum in Wervik zijn er in augustus weer vier Muzikale Zondagen. Covergroepen van de bovenste plank en veel ambiance: dat is het gesmaakte recept .
The post Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Volgens Verenigde Staten “onweerlegbaar bewijs” dat oppositie presidentsverkiezingen gewonnen heeft in Venezuela

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zegt dat er "onweerlegbaar bewijs" is dat de oppositie in Venezuela de omstreden presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Volgens de Amerikaan mag Edmundo Gonzalez Urrutia de winst op zijn naam schrijven, en niet de huidige president Nicolas Maduro. Eerder hadden Brazilië, Colombia en Mexico opgeroepen tot een "onafhankelijke verificatie" van het verkiezingsresultaat.

Lees meer »

Dichteres Delphine Lecompte kraait als een haan op de Markt van Brugge om samen met GAIA wreed dierenleed van eendagskuikens aan te kaarten

Vrijdagnamiddag kraaide dichteres Delphine Lecompte ‘kukeleku’ op de Markt in Brugge. De Brugse schrijfster nam plaats in de Egg Mobile en ondertekende de audiopetitie van GAIA. De dierenrechtenorganisatie wil op die manier druk uitoefenen op beleidsmakers en supermarkten: “Er moet een einde komen aan de wrede praktijken van het vergassen en levend verbrijzelen van kuikens.”
The post Dichteres Delphine

Lees meer »

Het Zesde Metaal triomfeert op eerste avond Festival Dranouter: “Het publiek heeft duidelijk zin in deze editie”

Taart, feestjes, een zuinige Geike en Het Zesde Metaal in topvorm… Het uitverkochte Festival Dranouter beleefde een geweldige start, mede dankzij het perfecte festivalweer. “Onze vrijdag was jarenlang de rustigste festivaldag, maar dit jaar zijn alle vrijdagtickets de deur uit – een recordopkomst dus”, zegt festivaldirecteur Bavo Vanden Broeck.
The post Het Zesde Metaal triomfeert op eerste avond Festival

Lees meer »

Reconstructie van dé fietswissel van het jaar: “Sven zei twee woorden: ‘Kurt, fiets’ en dan was het lopen tot ik niet meer kon”

“Heeeeey! Eeeey!” Op 3,8 kilometer van de streep schreeuwde koploper Remco Evenepoel (24) zijn keel schor. Paniek langs de Seine, zeker omdat hij niet wist hoe groot zijn voorsprong was. Bondscoach Sven Vanthourenhout en mecanicien Kurt Roose brachten redding met dé fietswissel van het jaar. “We hebben echt moeten vechten tegen die Italiaanse commissaris.”

Lees meer »