Sofia Vergara reageert op geruchten dat ze plastische chirurgie onderging: “Zo ziet ouder worden eruit”

Actrice en model Sofia Vergara (51) weerlegt de geruchten dat ze plastische chirurgie zou ondergaan hebben. In een nieuw interview met magazine ‘Glamour’ neemt ze geen blad voor de mond. “Dat heet ouder worden. Ik ben verdomme oud, daarom zie ik er anders uit!”

Meer krantenkoppen in België

Ingeborg doet pal in de zomer bizarre aankondiging : “Het is mijn hobby om mensen in de war te brengen”

TV-gezicht Ingeborg (57) en zanger David Vandyck (45) slaan de handen elkaar. Met hun kerstconcert ‘LICHT’ wil het duo mensen raken en ontroeren, maar brengen ze ook een boodschap van hoop. De vertrouwde kerstklassiekers zoals ‘Witte Kerstmis’, ‘Feliz Navidad’ en ‘We Wish You A Mery Christmas’ vullen ze aan met speciale, thematische composities. Het is de eerste keer dat Ingeborg

Lees meer »

Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde: “De tuin doet me denken aan de tuinen uit mijn jeugd”

Op de Baliebrugge, nabij de grens met Torhout, hebben Liesbeth Hanssens (48) en Wim Kerkhove (46) samen met hun dochters Justine (21), Ite (18) en Anouk (15) de tuin vooraan hun boerderij heraangelegd. Ze hebben er een groot assortiment bloemen aangeplant. Dat willen ze nu met iedereen delen in hun pluktuin.
The post Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde:

Lees meer »

KIJK. Raket wordt onbedoeld gelanceerd, en valt na enkele meters weer recht naar beneden met enorme explosie tot gevolg

Bij een motortest is een Chinese Tianlong-3-raket per ongeluk gelanceerd. Door een structureel probleem raakte de raket los van het lanceerplatform. De raket ging enkele meters de lucht in, maar viel dan weer recht naar beneden. De raket kwam neer in de bergen en veroorzaakte een grote vuurbol, maar niemand raakte gewond. Het bedrijf achter de raket, Space Pioneer, laat

Lees meer »

Bijna 10.000 mensen komen naar Koksijde voor opendeurdag Defensie

Naar schatting zijn ongeveer 10.000 bezoekers afgelopen woensdag afgezakt naar de luchtmachtbasis van Koksijde om er de jaarlijkse opendeurdag bij te wonen. Voor Defensie was dit een unieke gelegenheid om te tonen waartoe ze in staat is en misschien wel bij sommige bezoekers interesse te wekken om er een loopbaan te beginnen.
The post Bijna 10.000 mensen komen naar

Lees meer »

De Brug/N-VA/Open VLD stellen voltallige nieuwe kieslijst voor in Ingelmunster: “Klaar voor de toekomst”

Onder grote belangstelling stelde de huidige meerderheid De Brug/N-VA/Open VLD de voltallige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor in ’t Ontmoetingscentrum in de Bollewerpstraat. Op zondag 13 oktober kunnen de dorpsgenoten stemmen op veertien onafhankelijken, vijf N-VA-kandidaten en twee Open VLD’ers. Elf van de 21 kandidaten zijn nieuw op de lijst.
The post De Brug/N-VA/Open VLD stellen voltallige nieuwe kieslijst

Lees meer »

Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen

Erfgoedvereniging Dement uit Oostende voert de strijd op tegen de bouwplannen op de site van het Thermae Palace, dat dringend aan renovatie toe is. Vooral de private financiering ligt zwaar op de maag. Hun aanvraag om de omgeving te beschermen viel in dovemansoren.
The post Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen appeared first

Lees meer »

Fernand maakt kunstwerkjes met brokstukken gecrashte bommenwerper: “Het is belangrijk dat wij lessen uit het verleden koesteren”

Het verhaal van de crash van de Amerikaanse bommenwerper B-24 Liberator die op 24 juni 1944 crashte tussen Wulpen en Oostduinkerke werd op een bijzondere manier weer actueel. Dat kwam door een toevallige vondst van Guy Marteel, een gepassioneerde metaaldetectorist. Kunstenaar Fernand Vanderplancke zorgde voor de kers op de taart en maakte van de gevonden brokstukken unieke kunstwerkjes met een

Lees meer »

Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter: “Genieten staat centraal”

Tijdens de zomermaanden is de belevingsweide Entre Deux Verres opnieuw toegankelijk voor het publiek. “We serveren met veel plezier een glaasje of flesje wijn, sapje of een hapje”, aldus wijnboer Martin Bacquart. “Een bezoek aan de belevingsweide kan ook de perfecte afsluiter zijn van een wandeling op en rond ons wijndomein.”
The post Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter:

Lees meer »