Eric krijgt rekening voor buitenlandse gesprekken die hij nooit voerde

Hasselaar en wereldreiziger Eric L’Hoyes trok vorige maand naar Vietnam. Hoewel de man inkomende oproepen niet opnam, rekent Proximus Eric toch bijna veertig euro aan. “Blijkbaar betaal je tegenwoordig al voor een inkomende oproep, zonder dat je opneemt.”

Meer krantenkoppen in België

Oostnieuwkerke kweelt erop los tijdens Westkantfeesten

Het Feestcomité De Westkant organiseert op 9, 10 en 11 augustus zijn traditionele Westkantfeesten. Het zang- en dansspektakel ‘Oostnieuwkerke Kweelt !’ moet de trekpleister van het feestweekend worden.
The post Oostnieuwkerke kweelt erop los tijdens Westkantfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke zijn in Plopsaland opnieuw een duo: “Wij zijn er altijd voor elkaar. Van dat soort vrienden heb je er niet veel.”

“Wij zijn de allerbeste vrienden,” zingen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) in ‘ZomerRevue’. Ze doen het in juli en augustus een keer of veertien op de planken van Plopsaland, uit volle borst: “Een beetje zoals Bert en Ernie, Samson en Gert, en Bassie en Adriaan.” Dat van die vriendschap klopt, maar constant op elkaars kap zitten zoals die

Lees meer »

Geen ‘Tien om te zien’ of ‘Zomerhit’ en Radio2 weigert nieuw nummer Sergio te draaien: dit is er aan de hand

Sergio Quisquater (59) werd dit jaar niet gevraagd door ‘Zomerhit’ of ‘Tien om te zien’. En dat wringt.“Ja, ik ben teleurgesteld. Maar ik heb me er ondertussen al bij neergelegd”, reageert hij. Zijn nieuw nummer ‘Eerlijk tot het eind’ werd niet opgepikt door de radiozenders, in de hitparade geraken wordt zo erg moeilijk en dat betekent dus geen deelname aan

Lees meer »

LIVE. Histori­sche gevangenen­ruil tussen Rusland en Westen: dit weten we al over de grootste ruil sinds Koude Oorlog

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

“Ik droom van een land waar werken beloond wordt met euro’s op je rekening, waarmee je dan als burger doet wat je wilt”

Federaal formateur Bart De Wever (N-VA) stelt voor om ecocheques af te schaffen. “Halleluja!”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Het is één van de meest nutteloze uitvindingen in onze recente geschiedenis. Ecocheques zijn nooit bedoeld om het klimaat te redden. Ze waren een smeermiddel tussen werkgevers en werknemers, in een land waar de belastingdruk simpelweg veel te hoog is.”

Lees meer »

Volley de Haan organiseert 50ste internationaal tornooi: “Belangrijk voor financiën én uitstraling”

Tijdens het weekend van 10 en 11 augustus zal er opnieuw een gezellige drukte heersen in de omgeving van het sport- en recreatiecentrum Haneveld in De Haan. In de kustgemeente vindt dan immers de vijftigste editie van het Internationaal Volleybaltornooi van Volley De Haan plaats. De drijvende krachten achter dit grootse evenement, waaraan 60 ploegen uit binnen- en buitenland deelnemen,

Lees meer »