Noordstraat pakt tijdens eindejaarsperiode uit met Nordic Secret Santa

De Noordstraat leeft, zo veel is duidelijk. In de eindejaarsperiode pakt het handelaarscollectief uit met een leuke campagne. Met Nordic Secret Santa kunnen shoppers maar liefst 125 geschenken winnen met een waarde van 5.000 euro.

Na de actie van de roze lopers in het Weekend van de Klant loopt er van 8 tot en met 24 december de kerstactie Nordic Secret Santa. “Alle klanten krijgen in die periode een kerstkaart met een QR-periode om deel te nemen aan een wedstrijd”, vertelt Astrid van de Franco Belge. “Wanneer je als klant of Gever die QR-code scant, kies je ook een persoon die je eens een plezier wil doen, een Gelukzak zeg maar. Die Gelukzak maakt kans op een mooie prijs zonder dat hij het dus zelf beseft. Maar ook jij als Gever maakt kans op een mooie prijs want op het einde van Nordic Secret Santa worden de prijzen willekeurig verdeeld over Gevers (1/3) en Gelukzakken (2/3).”

“We voorzien 125 geschenken met een totale waarde van meer dan 5.000 euro. De te winnen prijzen zijn vanaf 8 december te bezichtigen in de etalage van Mamado in de Noordstraat 55. Gelukkig zijn er veel waardebonnen bij want anders zou de etalage een beetje te klein zijn (lacht).”

Bankje met een schapenvelletje

“De 26 deelnemende zaken zullen te herkennen zijn doordat er een bankje met een schapenvelletje en een lantaarn zullen staan. Misschien maken die handelaars er wel een echt kersttafereel van! Bedoeling is dat de Noordstraat een gezellige straat wordt waar beleving centraal staat. Er kruipt veel tijd in de voorbereiding maar het is leuk en de handelaars zijn ongelooflijk enthousiast.”

“We zijn ontzettend gelukkig dat de dynamiek die we voor ogen hadden, aanslaat in onze straat. Er nemen nu ook al meer zaken deel aan Nordic Secret Santa dan aan onze eerste actie tijdens het Weekend van de Klant. Nordic Secret Santa dekt de hele lading: het vindt plaats in de Noordstraat, het is een beetje geheim want de persoon die je nomineert voor een geschenk weet van niets en het is in de kerstperiode.”

De deelnemende handelszaken zijn Phenix, Roots 33, Franco-Belge, Oil & Vinegar, Pop, Tineke Junior, Anna et Maman, TUI, Rima, Strip, Davalie, Quasimodo, Tonttu, Naaicenter Pfaff, Louis & Louise, Mamado, Boutique Albert, de Kruidenmozaïek, Henry Martine, Adonis, North, Cuisine Tossins, De Ooievaar, Bistro Le Nord, Au Grand Café en ’t Spelgeweld. (PS)

The post Noordstraat pakt tijdens eindejaarsperiode uit met Nordic Secret Santa is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Katy Parmentier is de flamboyante ster van ‘B&B zoekt lief’: “Sommige dingen waren echt niet voor uitzending geschikt”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Huiveringwekkende beelden tonen hoe haaien bloedende vrouw ‘stalken’ na aanval voor Amerikaanse kust

Tijdens de nationale feestdag in de Verenigde Staten speelde zich donderdag een huiveringwekkende situatie af. Vier strandgangers die voor de kust van South Padre Island in Texas aan het zwemmen waren, werden aangevallen door haaien. Twee van hen raakten zwaargewond en twee anderen konden nog op tijd uit het water springen. Op sociale media gaan beelden rond van de twee

Lees meer »

Onze Formule 1-watcher ziet hoe Norris een compleet verkeerd signaal geeft aan Verstappen: “Wacht maar tot hun eerstvolgende duel”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Silverstone? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Lees hoe een wereldkampioen zijn auto van seizoen 2000 terugvindt, hoe na Toto Wolff een tweede teambaas de oorlog verklaart aan Red Bull, de Britse pers niet wil horen van vrede, een coureur dertien katten heeft en een andere held op

Lees meer »

LIVE. ‘Belgian Arrows’ kijken Italië in de ogen, winnaar neemt het in halve finales op tegen Oostenrijk

Na de overrompelende zege tegen Nederland is Italië de volgende tegenstander van de Belgian Arrows in de World Cup of Darts. Ofwel: Dimitri Van den Bergh (PDC-8) en Kim Huybrechts (PDC-36) versus Michele Turetta (PDC-133) en Massimo Dalla Rosa (geen ranking), live vanaf 14u op VTM 2 en VTM GO. Van onderschatting is geen sprake. “Wij torenhoog favoriet? Dat is

Lees meer »

Mathis De Waele na eerste zege: “Graag naar Valromey”

Het wielerenthousiasme van tweedejaarsjunior Mathis De Waele (17) kreeg een boost. Twee weken terug won hij in Zwevegem z’n eerste wedstrijd ooit. Even voordien werd hij zesde in de interclub Romsée-Stavelot-Romsée.
The post Mathis De Waele na eerste zege: “Graag naar Valromey” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout

Torhout is een wandelroute rijker: het Krommenhaakpad. Het gloednieuwe traject van 7,7 kilometer werd uitgestippeld door Ivan Bauwens en zijn vrouw Lucrèse Warnez, die de lokale afdeling van Pasar leiden.
The post Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ultraloper Wannes Wylin vestigt wereldrecord buddylopen (maar moet daarna zelf in rolstoel geduwd worden om 24 uur te halen)

Ultraloper Wannes Wylin (48) uit Landegem, bij Deinze, heeft een nieuw wereldrecord buddylopen of rolstoelduwen op zak. Over 100 kilometer deed hij 12 uur en 2 minuten, een uur sneller dan het vorige wereldrecord. Voor de 2 andere wereldrecords die hij wou breken, moest hij passen. Hij was te uitgeput. Toch is hij niet teleurgesteld. "Ik ben superblij. Ik heb

Lees meer »

Inwoners wijk Sint-Anna klagen over isolement door afsluiten Durmebrug in Waasmunster, maar “die gaat ten vroegste eind augustus weer open”

De Durmebrug in Waasmunster gaat niet open vóór alle werken aan de Gewestweg N446 tussen Waasmunster en de snelweg gedaan zijn. Dat zegt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) na kritiek van de bewoners van de wijk Sint-Anna die aan de andere kant van de brug wonen. Zij moeten al maanden kilometers omrijden naar het centrum van Waasmunster en voelen zich helemaal

Lees meer »

Gunther Levi van De Romeo’s komt op bij  gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout: “Wil me inzetten voor veilig fietsen in de gemeente”

Zanger en acteur Gunther Levi, officieel Gunter De Batselier, doet in oktober mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout. Hij is kandidaat op de lijst van Hulshout op Punt (HOP), de nieuwe naam van de plaatselijke CD&V-afdeling. Verkeersveiligheid is een thema waarvoor hij zich extra wil inzetten. Levi relativeert de impact van zijn bekendheid: "Een cafébaas in onze gemeente is even

Lees meer »