Andy Peelman neemt afscheid van zijn onmisbare co-ster, viervoeter Barry: “Je was dé ster”

Andy Peelman (40) maakte destijds zijn televisiedebuut in ‘De buurtpolitie’ met aan zijn zijde, viervoeter Barry. Maar de acteur heeft nu afscheid moeten nemen van zijn trouwe metgezel. Dat treurig nieuws deelt hij zelf op Instagram. “Bedankt dat je altijd aan mijn zijde stond.”

Meer krantenkoppen in België

Hernieuwde Ringlaan in Wenduine feestelijk geopend

Begin deze week ging de laatste fase van de heraanleg van de Ringlaan (N34) in Wenduine in. Daarmee komt het einde voor de bewoners nu echt in zicht, en daarom organiseerden het gemeentebestuur en het Agentschap Wegen en Verkeer op vrijdag 6 september een feestelijke heropening voor de buurtbewoners. De Koninklijke muziekmaatschappij Sint-Cecilia De Haan zorgde voor een sfeervol wandelconcert

Lees meer »

Basisschool Futura Wervik viert nieuwe fietsstraat met verkeersvrije speelnamiddag: “Blij dat we schooljaar zo kunnen starten”

Op de eerste schooldag zet basisschool Futura in Wervik de verkeersveiligheid in de verf met de inhuldiging van een nieuwe fietsstraat. De Hellestraat, de straat waar de school ligt, werd deze namiddag voor alle verkeer afgesloten en omgedoopt tot ‘Futura Boulevard’. Kinderen konden er voor één keer op straat spelen en opdrachten uitvoeren. Ook de buurt was uitgenodigd.

Lees meer »

Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen in

Elisabeth Vandenbulcke (40) moet noodgedwongen om financiële redenen na een anderhalf jaar haar geliefde Polly’s Playground met kindermode in de Onze-Lieve-Vrouwestraat sluiten. “We ronden af met een superbraderie met heel wat moois aan miniprijzen en afscheidscadeautjes. Na de braderie zal enkel de webshop nog open zijn tot eind september.”
The post Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen

Lees meer »

Jager die ara doodschoot na bijna zes jaar procederen veroordeeld: “Eindelijk gerechtigheid voor Rambo”

De jager uit Deurne die in december 2018 een tamme, getrainde freeflying papegaai uit de lucht schoot in Malle, is vrijdag door het hof van beroep in Gent veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zijn wapen werd verbeurdverklaard, hij moet een geldboete betalen en de rechtsplegingskosten. De jager is nu zwaarder veroordeeld dan in eerste aanleg. “Mijn cliënt is enorm

Lees meer »