Andy Peelman neemt afscheid van partner in crime, hond Barry: “Je was de ster van het programma”

Andy Peelman heeft afscheid moeten nemen van zijn partner in crime, hondje ‘Barry’. Baasje Andy en hond Barry maakten samen hun televisiedebuut in ‘De Buurtpolitie’. Barry is overleden, vertelt Andy op zijn Instagram.

Meer krantenkoppen in België

“Je voelt de adrenaline door je lichaam gieren”: Jeroen en Elisa jagen op tornado’s in de VS

Dezer dagen kan je in de bioscoop kijken naar ‘Twisters’ – het vervolg van de natuurrampenfilm uit 1996 – maar voor twee West-Vlaamse storm chasers is het verhaal allesbehalve fictie. Met niet minder dan veertig tornado’s op hun conto, weten Jeroen Vanheers (38) uit Oostkamp en Elisah Vanhee uit Beernem (35) als geen ander hoe het voelt om, dikwijls met

Lees meer »

Hoe succes van botox en fillers leidt tot wachttijden in geneeskunde: “Je krijgt soms sneller een afspraak voor botox dan voor huidvlekjes”

Een tandarts die ook je voorhoofd rimpelvrij maakt. Een spoedarts die in een privépraktijk de huid verjongt. Het kan en gebeurt in ons land, waar een groeiend aantal medici overstapt naar esthetische geneeskunde. “Daardoor blijven minder mensen over voor wachtdiensten of aan het bed”, stellen artsverenigingen vast. Onze journaliste sprak met experten en nam ook de proef op de som:

Lees meer »

“Ze hoeven mij niet te vertellen wat ik in mijn privé doe”: Max Verstappen bijt van zich af nadat Red Bull hem op de vingers tikte

Max Verstappen (26) werd op de vingers getikt door Red Bull, zijn werkgever. De drievoudige Formule 1-kampioen zat voor de GP van Hongarije tot diep in de nacht achter het stuur van z’n simulator, wat ergernis opwekte na zijn vijfde plek. Tot een gameverbod komt het weliswaar niet: “Ik hoef hen ook niet te vertellen wat ze moeten doen in

Lees meer »

Rechtszaak tussen Marc Coucke en stad Oostende draait voorlopig op niets uit: “Rechtbank is onbevoegd”

Een bitsig sfeertje hing er vorige week tussen Marc Coucke en de stad Oostende tijdens een rechtszaak in de nasleep van het faillissement van z’n ‘weireldploegsje’ KV Oostende. Coucke probeerde via kortgeding zicht te krijgen op welke bezittingen van hem nog in het stadion staan. “Coucke heeft KVO met een molensteen rond de nek achtergelaten en moet nu niet klagen”,

Lees meer »

“Beste vermogens die ik al in een tijdrit reed”: geen medaille voor ontgoochelde Kopecky, die onderuit ging op spekglad parcours

Lotte Kopecky (28) is zesde geworden in de olympische tijdrit. Onze landgenote ging onderuit op het spekgladde parcours in Parijs, maar ook zonder die valpartij was een medaille te hoog gegrepen. Het goud was voor de Australische Grace Brown. Anna Henderson (Groot-Brittannië) en Chloé Dygert (Verenigde Staten) mogen mee op het podium met de winnares van Luik-Bastenaken-Luik.

Lees meer »

Vlaggendraagster Emma Meesseman maakt met Belgische delegatie in boot op de Seine intrede op de Spelen

De Belgische delegatie, door 37 atleten vertegenwoordigd, heeft vrijdag als twintigste land zijn intrede op de Zomerspelen in Parijs gemaakt. Dat gebeurde op een boot op de Seine. Emma Meesseman kon er als vlaggendraagster al een eerste keer pronken met de nationale driekleur.
The post Vlaggendraagster Emma Meesseman maakt met Belgische delegatie in boot op de Seine intrede op

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu spreekt natie toe: “Israël wacht moeilijke dagen, maar is op alle scenario’s voorbereid”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een live-toespraak op tv gezegd dat “Israël moeilijke dagen wacht” en het land “op alle scenario’s is voorbereid”. Netanyahu zei niets over een aanval op Hamas-kopstuk Ismail Haniyeh, maar stelde wel dat het “verpletterende klappen heeft uitgedeeld aan vijanden”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

IJverige stadsdichter van Torhout Marc Coulier (68) schrijft het ene gedicht na het andere: “Spelen met woorden is heerlijk”

Hij is zó graag stadsdichter, dat hij het tot in lengte van dagen zou willen blijven. Maar helaas voor Marc Coulier: begin januari eindigt zijn mandaat van twee jaar en wordt er een opvolger verkozen. “Ik heb me het voorbije anderhalf jaar enorm geamuseerd”, zegt hij. “Spelen met woorden is gewoonweg heerlijk.”
The post IJverige stadsdichter van Torhout Marc

Lees meer »