Kato en Tom van The Starlings verwelkomen dochtertje Nova: “Alle meisjes aan de macht”

Zangeres Kato Callebaut (32) en haar man Tom Dice (33) hebben op 18 november hun langverwachte dochtertje Nova verwelkomd. Dat deelt het duo met een schattig kiekje op hun Instagram. “Alle meisjes aan de macht”, klinkt het in het onderschrift.

Meer krantenkoppen in België

Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep

Robyn Verzekeringen uit Ieper sluit aan bij de groep van Peter Callant. Vanaf 1 januari 2025 zullen zo alle diensten die Callant aanbiedt als one-stop-shop voor verzekeringen, kredieten en financieel advies ook beschikbaar zijn via het huidige kantoor van Robyn Verzekeringen in de Oude Veurnestraat in Ieper.
The post Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen PFAS in 1e zelfgenomen grondwaterstaal van volkstuintjes in Waterschei: “Nog altijd wachten op definitieve resultaten van OVAM” 

In een volkstuintje vlak bij het oude terrein van het PLOT, de politie- en brandweerschool in Genk is geen PFAS in het grondwater gemeten. Dat blijkt uit een 1e grondwaterstaal dat Geneeskunde voor het Volk zelf heeft genomen in een tuintje, in afwachting van de resultaten van de Vlaamse afvalstoffenmaatschappij OVAM. Die resultaten zijn er na 2,5 jaar nog altijd

Lees meer »

Geraakt Van den Bergh in eerste ronde voorbij Dobey?

Nog geen week na de Flanders Darts Trophy wordt er in Amsterdam al opnieuw gespeeld. Dimitri Van den Bergh is ook op de World Series of Darts Finals van de partij. Stoot hij titelverdediger Michael van Gerwen in eigen land van de troon? Volg het hieronder live of kijk op VTM 2 of VTM GO!

Lees meer »

Standvastig hogedrukgebied zorgt voor nazomers intermezzo: hoe lang kunnen we genieten van zomers weer?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoe lang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky: “Plan voor overwinning is volledig voorbereid”

Het zogenaamde “plan voor de overwinning” van Oekraïne op Rusland is “volledig voorbereid”. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdag gezegd. Zelensky wil het plan deze maand nog voorleggen aan zijn Amerikaanse evenknie Joe Biden. De Russen zijn ondertussen in de regio Koersk, die sinds begin augustus het strijdtoneel is van een Oekraïens offensief, een tegenoffensief gestart. Maandag claimden

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »