WIN. Een Rode Duivels-shirt dat gesigneerd is door onder meer Jérémy Doku winnen? Ontdek hier hoe het kan!

De interlandperiode van de Rode Duivels zit erop, maar voor één HLN-abonnee valt er wel nog iets zeer moois te winnen. Wij geven een uitshirt van de nationale ploeg weg dat gesigneerd werd door uitblinker Jérémy Doku en enkele van z’n ploegmaats: Arthur Vermeeren, Michy Batshuayi, Dodi Lukebakio, Arthur Theate en Zeno Debast. Hoe het truitje te winnen valt? Ontdek het hieronder!

Meer krantenkoppen in België

Yentel wint vier tickets voor De Zonnegloed

Tijdens het evenement Feest in ’t Groen in het landschapspark ’t Hoge Water aan de Noordlaan konden de kinderen een aantal stempels verzamelen door aan activiteiten deel te nemen.
The post Yentel wint vier tickets voor De Zonnegloed appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wij en andere supporters verdienen respect”: Anderlecht-spelers vieren niet met supportersgroep Mauves Army, medefans fluiten ultra’s uit

De Mauves Army – de Anderlecht-supportersgroep achter het doel – had aangekondigd het stadion pas na de twaalfde minuut van de Clasico te betreden. Dat deden ze ook, maar wel onder luid boegeroep. De andere fans waren het duidelijk niet eens met de actie én met de wanpraktijken van tegen Real Sociedad afgelopen donderdag. “Shame on you”, zo klonk onder

Lees meer »

Acht verkozenen vervangen in gemeenteraad van Langemark-Poelkapelle de voorbije zes jaar: bijna de helft haalt het einde niet

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 19 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Langemark-Poelkapelle zetelen er vandaag nog 11 in de gemeenteraad.
The post Acht verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Tallon Dekeyser (12) uit Ruiselede is Belgisch kampioen motorcross: “Hij rijdt beter met de motor dan met de fiets”

Hij is al jaren een beloftevolle motorcrosser en ook dit jaar maakt hij het helemaal waar: Tallon Dekeyser (12) werd in het Vlaams-Brabantse Pamel Belgisch kampioen bij de Nieuwelingen ’85.
The post Tallon Dekeyser (12) uit Ruiselede is Belgisch kampioen motorcross: “Hij rijdt beter met de motor dan met de fiets” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet geland in Eindhoven met 30-tal andere Belgen

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en cameraman Stijn De Smet (37) zijn geland in Nederland. Ze konden vandaag terug naar huis vertrekken vanuit Beiroet nadat ze er werden aangevallen in de nacht van woensdag op donderdag. Het duo zat aan boord van het militaire vliegtuig dat vanmorgen vanaf Vliegbasis Eindhoven richting Libanon vertrok, om onder meer Belgen en Nederlanders te repatriëren.

Lees meer »

CD&V beweert dat Middelkerke Nieuwpoort wil inlijven, burgemeester Dedecker ontkent in alle talen

De politieke spanningen aan de Vlaamse kust nemen toe nu geruchten circuleren dat Middelkerke mogelijk een fusie overweegt met buurgemeente Nieuwpoort om de immense schuldenlast te verlichten. Middelkerke, sinds 2023 de gemeente met de hoogste schuld per inwoner in Vlaanderen. Jean-Marie Dedecker ontkent in alle talen. “Een fusie zal over mijn lijk gaan”, klinkt het.
The post CD&V beweert

Lees meer »

Roeselare blijft ongeslagen in Lotto Volley League

Roeselare heeft woensdag op de derde speeldag in de hoogste nationale volleybalafdeling geen steekje laten vallen. De landskampioen versloeg Gent met 3-0. De setstanden waren 25-12, 25-19 en 25-23.
The post Roeselare blijft ongeslagen in Lotto Volley League appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wist jager Bernard F. (50) dat hij géén haas had doodgeschoten of niet?

Wist jager Bernard F. (50) dat hij metaaldetectorist Ken Moons (31) doodschoot op een veld nabij Tongeren? Het is dé vraag die na de rechtszaak blijft zinderen. De man riskeert vier jaar cel met uitstel en een monsterboete, al blijft F. zeggen dat hij die avond vertrok nadat hij op een haas had gemikt. De nabestaanden van het slachtoffer vragen

Lees meer »

Griepvaccinatie bij ouderen blijft te laag: experts roepen op om prik te zetten

Griepvaccinatie is cruciaal voor ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en zwangere vrouwen. Vorig jaar liet slechts de helft van de 65-plussers een prik zetten, ver onder het doel van 75 procent van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat moet beter, zeggen experts woensdag op een persconferentie van huisartsenvereniging SSMG, waar ook viroloog Marc Van Ranst zijn licht liet schijnen over het komende

Lees meer »

Iconische Sportpaleis plant grote verbeterwerken én krijgt een nieuwe naam: “Op deze manier vermijden we dat tickets duurder zullen worden”

Als Dua Lipa er volgend jaar de pannen van het dak speelt, zal dat nog in het ‘vertrouwde Sportpaleis’ zijn. Maar dat verdwijnt, of althans toch de naam. Samen met de nieuwe aanblik die de iconische Antwerpse concerttempel de komende jaren krijgt, wordt ‘het Paleis’ na 91 jaar ook herdoopt. “Het is logisch dat onze achterdeur de nieuwe voordeur wordt”,

Lees meer »