In ‘Huis gemaakt’ ontdekken de koppels de concurrentie: “Dit is toch voor gevorderden”

Tot nu toe was het één groot mysterie voor de koppels wie hun concurrenten in de andere panden waren. Maar dinsdagavond bezoeken de koppels elkaars huizen om te ontdekken tegen wie ze het zullen opnemen. Hét moment om de concurrentie in te schatten…

Meer krantenkoppen in België

Gezinsbond viert 100ste verjaardag met luxe smoefeltocht en zoektocht: “Een druk maar leuk feestjaar”

Dit jaar mag de Kanegemse afdeling van de Gezinsbond honderd kaarsjes uitblazen. Om dat feestjaar te vieren, pakt de afdeling op zondag 18 augustus uit met een luxe-editie van hun smoefeltocht, aangevuld met een zomerse gezinszoektocht en tal van andere activiteiten. Voorzitter Luc Vandenbroecke, die zich intussen 25 jaar voorzitter mag noemen, blikt alvast vooruit.
The post Gezinsbond viert

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Australië roept burgers op Libanon te verlaten om oorlogsdreiging – “Iraanse hoogste leider geeft bevel om Israël rechtstreeks aan te vallen”

De Iraanse hoogste leider Ali Khamenei heeft het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen. Dat meldt de ‘New York Times’ op basis van drie anonieme bronnen. De ayatollah gaf de opdracht naar verluidt tijdens een spoedvergadering, kort nadat bekend raakte dat Hamas-leider Ismail Haniyeh om het leven gekomen was. Hoe krachtig die vergeldingsactie moet worden, is niet duidelijk.Volg

Lees meer »

Brugse ctivist Wouter Mouton voert opnieuw actie bij Manneke Pis zoals twee jaar geleden, maar politie houdt hem tegen

Klimaatactivist Wouter Mouton uit Brugge probeerde vandaag het standbeeld van Manneke Pis te beklimmen om actie te voeren tegen Israël. Mouton werd echter vlug vastgegrepen voor hij over het hekken van het bekende beeld kon klimmen.
The post Brugse ctivist Wouter Mouton voert opnieuw actie bij Manneke Pis zoals twee jaar geleden, maar politie houdt hem tegen appeared first

Lees meer »

Tomorrowland slaat opnieuw handen in elkaar met Mobile School: “We willen straathoekmedewerkers ondersteunen”

Dat Tomorrowland om meer dan muziek draait, weet u ongetwijfeld al. Maar dat de organisatie ook kwetsbare jongeren wil helpen, had u waarschijnlijk niet verwacht. Dat doet het festival in samenwerking met Mobile School, een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen. “We willen zowel zware als luchtige onderwerpen bespreekbaar maken”, luidt het.

Lees meer »

Levenslang veroordeelden mogen niet meer trouwen in Groot-Brittannië

In Groot-Brittannië zullen gedetineerden die wegens bijzonder zware moord levenslang in de gevangenis zitten niet meer kunnen trouwen. Wie in Engeland veroordeeld wordt tot een “whole life order”, en dus niet meer zal vrijkomen, mag achter de tralies in principe niet meer trouwen, noch een geregistreerde partnerschap aangaan.

Lees meer »

Plottwist in Spa-Francorchamps: George Russell moet na zege vrezen voor diskwalificatie, klimt Max Verstappen nog een plekje?

De Grand Prix van België krijgt mogelijk nog een staartje. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn auto anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Een mogelijk gevolg daarvan is dat hij gediskwalificeerd wordt en teamgenoot Lewis Hamilton wordt uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen finishte in eerste instantie

Lees meer »

Carl Deseyn en Pauline Van Marcke organiseren ‘To the Ancient Tree’: “Magische avond met muziek”

Op vrijdag 16 augustus organiseert Tiegemnaar Carl Deseyn samen met de Anzegemse Pauline Van Marcke een magische muziekavond onder de blote sterrenhemel in het bosrijke domein Kasteel Hemsrode. Ver weg van het hokjesdenken, organisch, melodisch, vrij en onder de projectnaam ‘To the Ancient Tree’.
The post Carl Deseyn en Pauline Van Marcke organiseren ‘To the Ancient Tree’: “Magische avond

Lees meer »