Nieuw liefdesgeluk voor Jeroen Van Dyck, maar pech op professioneel vlak: “Op acteergebied blijft het stil, helaas”

Jeroen Van Dyck (44) voelt weer vlinders. De acteur bevestigt aan ‘Dag Allemaal’ dat hij na twee jaar single zijn een nieuwe liefde heeft: Vicky. Maar waar het liefdesgeluk hem toelacht, strubbelt het wat tegen op professioneel vlak. “Ik wil graag opnieuw meer acteren.” Zeker nu hij definitief een streep heeft getrokken onder zijn andere passie.

Meer krantenkoppen in België

Uitbater van het ‘beste terras van NL’ onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

“Zeker 32 doden en 63 gewonden” bij terreuraanslag op strand Somalische hoofdstad Mogadishu

Bij een terreuraanslag op het strand van de Somalische hoofdstad Mogadishu zijn vrijdagavond meerdere doden gevallen. Staatsmedia berichten dat veiligheidstroepen snel ter plaatse waren. “Zeker 32 burgers werden gedood en ongeveer 63 anderen raakten gewond, van wie verschillende zwaargewond”, aldus politiewoordvoerder Abdifatah Adan Hassan. De aanslag werd opgeëist door terreurbeweging Al-Shabaab. De vijf of zes terroristen kwam eveneens om het

Lees meer »