Spilfiguur van het seksschandaal in de gevangenis van Lantin blijkt ook gemeenteraadslid: partij vraagt uitleg

S., de vrouwelijke cipier die regelmatig seks zou hebben gehad op het kantoor van haar baas, zou volgens Sudinfo ook gemeenteraadslid zijn in Ans. Haar partij DéFI vraagt dan ook uitleg. “Ze ontkent alles. Afhankelijk van wat we te weten komen, kijken we of er actie ondernomen moet worden”, klinkt het.

Meer krantenkoppen in België

Audi Vorst krijgt geen nieuw model meer. Waarom het voor 3.000 werknemers hopen is op Chinezen

Op een bijzondere ondernemingsraad dinsdag liet het bestuur van Audi Brussels de sociale partners weten dat de fabriek geen nieuw model toegewezen krijgt eens de productie van de Q8 e-tron volgend jaar wordt stopgezet. “Dat betekent een sluiting van de fabriek”, zeggen de vakbonden. Audi zelf vindt dat uiteraard allemaal te voorbarig. Maar heeft het bedrijf nog toekomst om er

Lees meer »

EXCLUSIEF. 5 Vlamingen gaan strijd aan met Philips over toestel voor slaapapneu: “Waar komt die kanker vandaan? Niemand die er op kan antwoorden”

De Nederlandse elektronicareus Philips trof in de VS al een schikking van 1,1 miljard euro over mogelijke gezondheidsrisico’s van hun beademingstoestel tegen slaapapneu. Nu staat het bedrijf ook een grote Europese groepsvordering te wachten, een primeur. Vlamingen Monique (78), Danny (60), Mieke (67)en Dirk (65) sluiten zich daar nu bij aan, omdat ze na jarenlang gebruik van het toestel met

Lees meer »

Nederlands echtpaar opgepakt aan de Costa del Sol, runde naast een sportschool óók een drugsimperium: 15 arrestaties

In Spanje zijn deze week vijftien leden van een Nederlandse bende opgepakt die een cruciale rol speelde in de productie en distributie van harddrugs naar verschillende Europese landen. De arrestaties vonden plaats na invallen in woningen en opslagruimtes aan de Costa del Sol en op de Canarische Eilanden. Toevallig was het de Belgische politie die het vuur aan de lont

Lees meer »

Open Walletje keert na zeven jaar terug naar Knokke-Heist: ontdek veertig ondernemingen tijdens speciale opendeurdag

Na een onderbreking van zeven jaar keert Open Walletje terug naar Knokke-Heist. Op zondag 22 september opent een veertigtal ondernemingen van bedrijvenpark ‘t Walletje in Westkapelle hun deuren voor een nieuwe editie vol activiteiten, gezelligheid en netwerkmogelijkheden.
The post Open Walletje keert na zeven jaar terug naar Knokke-Heist: ontdek veertig ondernemingen tijdens speciale opendeurdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Norva en André varen in diamanten huwelijksbootje

Naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag werden André Vererfven (84) en Norva Peirs (82) tijdens een receptie gehuldigd door het gemeentebestuur van Zulte. Ze ontvingen naast het diploma van het koningshuis ook een bloemetje. André werd geboren in Ooike en Norva in Olsene. Ze leerden elkaar kennen in De Lustigen Boer in Wortegem-Petegem. Ze trouwden
The post Norva en

Lees meer »

Eva Teetaert start schooljaar als nieuwe directeur van ZoWe: “Studenten intensief begeleiden tot aan het bed van de patiënten”

De 460 studenten van ZoWe werden maandag verwacht voor de start van het nieuwe schooljaar. De school biedt een graduaatsopleiding voor verpleegkundigen aan in Oostende en Brugge. Het is ook meteen de eerste schooldag van Eva Teetaert als directeur. “Onze sterkte is dat we de studenten intensief begeleiden tot aan het bed van de patiënten.”
The post Eva Teetaert

Lees meer »