IN BEELD – ‘Vrijdagshow’ met allerlaatste optreden van Fabrizio Zeva in PC Den Ommeganck in Dadizele

Tijdens de ‘Vrijdagshow’ in PC Den Ommeganck in Dadizele was het de laatste keer dat Fabrizio Zeva op het podium stond. Nouja, toch voor enkele maanden, want de zanger moet een zware operatie ondergaan en zal dus meerdere weken niet kunnen optreden.

De avond begon met een modeshow van Ellip-Sis Damesmode. Daarna trad Axel Lane op, gevolgd door de Nederlandse artiest Alwin. Ook Gio Vano was van de partij. Fabrizio Zeva zong als laatste song ‘Ik Hou Van Jou’. Het was een heel emotioneel moment. Organisator Roan deelde mee aan het publiek dat Fabrizio een heel zware ingreep moet ondergaan. Als steun waren heel wat fans afgezakt om hem aan te moedigen. De avond werd afgesloten met een optreden van Herbert. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Paulette)

The post IN BEELD – ‘Vrijdagshow’ met allerlaatste optreden van Fabrizio Zeva in PC Den Ommeganck in Dadizele is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Groen hekelt openstellen Ketelstraat in Izegem voor verkeer: “Onnodige stap”

Arbeiders zijn volop bezig het laatste stukje Centrumbrug over het spoor te belijnen zodat ook dat terug open gezet kan worden voor alle verkeer. Vanaf dan zal het mogelijk zijn vanuit Emelgem richting Korenmarkt te rijden, maar dan moet je voortaan wel afslaan richting Ketelstraat. Vooruit-Groen vreest dat daar problemen van zullen komen.
The post Groen hekelt openstellen Ketelstraat

Lees meer »

Bruno (61) maakt einde aan drie generaties gezouten vlees: slagerij Mahieu in Deerlijk stopt er na meer dan 70 jaar mee

Slagerij Mahieu in de Kerkstraat in Sint-Lodewijk stopt ermee. Drie generaties een ambachtelijke zaak van vader op zoon en met als grote specialiteit het gezouten vlees. “Het doet nu meer en meer pijn en voel ik er mij niet gelukkig mee. Maar de beslissing is genomen. Ik heb nu zelfs van bepaalde eigen bereidingen niets meer te koop”, vertelt Bruno

Lees meer »

Anderlecht moet eerste competitiematch tegen STVV achter gesloten deuren spelen

Anderlecht zal het tijdens de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, op 27 juli thuis tegen STVV, zonder de steun van de fans moeten doen. Paars-wit moet die match namelijk achter gesloten deuren afwerken als straf voor het stilgelegde bekerduel tegen Standard van vorig seizoen. Anderlecht zou bij het BAS beroep kunnen aantekenen, maar heeft beslist dat niet te doen.

Lees meer »

Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short rally Oekene

Dit weekend wordt in Oekene de derde editie van de TBR short rally verreden. Met meer dan 100 wagens aan de start en geen uitgesproken favoriet belooft het een spannende wedstrijd te worden met daar bovenop het burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof bij de historics.
The post Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short

Lees meer »

Patrick Dewael, burgemeester van Tongeren, geen lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen voor nieuwe fusiegemeente Tongeren-Borgloon 

Patrick Dewael (Open VLD), huidig burgemeester van Tongeren, zal geen lijsttrekker zijn van de nieuwe partij Tongeren-Borgloon.nu bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Op die lijst staan liberalen en christendemocraten uit de twee gemeenten. Het zal Jo Feytons (Open VLD) zijn, huidig burgemeester van Borgloon, die de lijst zal gaan trekken. Die keuze moet duidelijk maken dat Borgloon in de nieuwe

Lees meer »

Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan”

De 16-jarige Ward Desimpelaere is weer aan het koersen. Bij een val in de Vlaams-Brabantse Pijl in Korbeek-Lo (5/5) brak de Aarselenaar zijn elleboog. Zondag trekt de pion van Gaverzicht-BE Okay-Van Mossel naar de UCI-koers Menen-Kemmel-Menen.
The post Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf nu kan je de rijen toeristen vermijden aan de Akropolis in Griekenland, tegen een prijskaartje van… 5.000 euro: “Ronduit elitair”

Een van de drukst bezochte monumenten uit de Oudheid, de Akropolis in Athene, laat voortaan privébezoeken buiten de officiële openingsuren toe. Een machtige ervaring met een prijskaartje van… 5.000 euro. Hellenic Heritage verkoopt de privébezoeken als de “Acropolis Experience”. Bij de aankondiging ervan kwam er al veel kritiek. Die laait nu weer op.

Lees meer »