Als Davy Gillis en zijn dochter gaan shoppen mag het iets kosten: “Ik heb veel te lang elke euro omgedraaid”

Vier kinderen bij drie vrouwen heeft Davy Gilles (47). Sam (21) is zijn eerstgeborene, maar toen ze klein was, was de zanger amper thuis. Die verloren tijd probeert de Romeo nu in te halen, bijvoorbeeld door samen op reis te gaan. “Maar ik heb papa nooit iets kwalijk genomen, hoor”, zegt Sam in ‘Dag Allemaal’. Een intiem dubbelgesprek met een trotse vader en zijn oudste dochter.

Meer krantenkoppen in België

Pop-up Immo Toro duidt op valkuilen: “Aankopen in Spanje volgt niet dezelfde deontologische code als België”

Wie droomt over een tweede verblijf aan de Costa Blanca kan tot eind oktober eens binnenspringen bij de pop-up van Immo Toro in Ring Kortrijk. Chantal Caby, erkend vastgoedmakelaar, woont al vijf jaar permanent in Spanje en waarschuwt voor de andere wetten en regels in de regio. “We zijn hier niet om te verkopen, maar we willen een belangrijk verhaal

Lees meer »

Veel wissels, zelfs coalitiewissel in Blankenberge

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 27 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Blankenberge, zetelen er vandaag nog 18 in de gemeenteraad.
The post Veel wissels, zelfs coalitiewissel in

Lees meer »

Lendeleeds-Argentijnse pater Dries Swinnen kwam mee naar België met paus Franciscus: “Ik reis straks met een gelukkig gevoel terug”

“Ik reis straks met een ongelooflijk gelukkig gevoel terug naar Argentinië”, zegt de 85-jarige pater jezuïet Dries Swinnen, die in Argentinië woont en daar een jeugdvriend en confrater was van de paus toen hij nog als Jorge Bergoglio door het leven ging. Zijn ouders zijn vele jaren geleden vanuit Lendelede naar Argentinië uitgeweken. De pater mocht het hele bezoek van

Lees meer »

Paardenzegening met unieke tocht langs het Moereveldpad

De 21ste paardenzegening op zondag 20 oktober vanaf 9 uur wordt bijzonder. De bijhorende ochtendlijke tocht voor paarden en koetsen mag namelijk uitzonderlijk het provinciale Moereveldpad volgen.
The post Paardenzegening met unieke tocht langs het Moereveldpad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Isabelle (44) publiceert eerste prentenboek: “Ik vind rust in het schrijven”

Isabelle D’hont uit Sint-Eloois-Winkel brengt haar eerste prentenboek op de markt. ‘Ravi en de rode panda’ is verkrijgbaar in tal van boekhandels. “De rode panda, een bedreigde diersoort, staat centraal in mijn boek”, aldus Isabelle.
The post Isabelle (44) publiceert eerste prentenboek: “Ik vind rust in het schrijven” appeared first on KW.be.

Lees meer »