Buren van ‘Huis Gemaakt’-woning: “Soms vertrekken ze pas om één uur ’s nachts”

Sinds donderdagavond weten we dat Kayleigh Kwanten (23) en Bavo Coenen (22) uit Lommel verder mogen klussen in Hasselt. Hoe beleven de buren de renovatiewerken en opnamens van ‘Huis Gemaakt’? “Het koppel moet soms twee keer de straat inrijden, zodat het zeker gefilmd wordt.”

Meer krantenkoppen in België

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Maria blaast honderd kaarsjes uit in Ruiselede

Het is duidelijk goed en gezond wonen in wzc Sint-Jozef in Ruiselede, want er mocht weer een 100-jarige gevierd worden: Maria Deschamphelaere.
The post Maria blaast honderd kaarsjes uit in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »

Geen klamme tent voor deze jongeren: luxueus cruisekamp van 1.350 euro is een groot succes

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Deel voetpad Brabanstraat Nieuwpoort afgesloten na onduidelijkheid met gevelplaten gebouw

De brandweer en stad Nieuwpoort kwamen donderdagmiddag ter plaatse naar een flatgebouw op de hoek van de Brabantstraat en de Franslaan in Nieuwpoort-Bad. Zware gevelplaten aan de zijkant van het gebouw zaten schijnbaar wat los. Voor de veiligheid werd het voetpad afgesloten.
The post Deel voetpad Brabanstraat Nieuwpoort afgesloten na onduidelijkheid met gevelplaten gebouw appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Zo klopte Girmay zowel Philipsen als De Lie, die ingesloten zat, in de spurt: de momenten van rit acht

Nadat de Noor Jonas Abrahamsen maar liefst 168 kilometer in de aanval reed, barstte het geweld rond tien kilometer van de finish in Colombey-les-Deux-Églises los. In het helse strijdgewoel voor de beste posities, kwamen zowel Philipsen als De Lie bijna ten val. Uiteindelijk werd de machtsspurt gelanceerd door Coquard, maar kwamen onze twee landgenoten net te kort om Biniam Girmay

Lees meer »

Vlaamse Roel (40) en zijn gezin zetten zich schrap voor orkaan Beryl op Jamaica: “We moeten matrassen voor ramen zetten en ons barricaderen in de badkamer”

De orkaan Beryl is op weg naar Jamaica, nadat hij in het zuidoosten van de Caraïben al dood en vernieling zaaide. Op het eiland worden de laatste ramen dichtgetimmerd en zet iedereen zich schrap. Ook Roel Stassen (40) en zijn gezin uit het Limburgse Vlijtingen (Riemst), die er met vakantie zijn. Zij barricaderen zich momenteel in hun hotelkamer.

Lees meer »

“Geloofwaardige aanwijzingen” voor aanslag op Amerikaanse militaire bases in Europa en die zou komende week al kunnen plaatsvinden

Er zijn “geloofwaardige aanwijzingen” dat een terroristische aanslag op til is tegen één of meerdere Amerikaanse militaire bases in Europa. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘Fox News’ op basis van een Amerikaanse defensiefunctionaris. Ook in ons land is er een basis van het Amerikaanse leger: in Chièvres, op enkele kilometers van Pairi Daiza.

Lees meer »

Een eisen-lijst van 37 pagina’s en de pralines waar hij gek van is: alles wat u wil weten over Bruce Springsteen in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Mbappé en Deschamps niet gerust in Franse zege tegen Rode Duivels: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Bondscoach Didier Deschamps en sterspeler Kylian Mbappé namen het woord in Düsseldorf en stelden dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. “Dat we tweede werden in de groep, was een wake-up call.”

Lees meer »