KIJK. “Sinds ik dit eet, viel ik amper van het podium”: Remco Evenepoel geeft inkijk in opvallend ontbijt voor tijdrit

Op 15 oktober reed Remco Evenepoel (23) zijn laatste wedstrijd van het seizoen: de Chrono des Nations. Zo’n maand later geeft Evenepoel op zijn YouTube-kanaal een inkijk in zijn voorbereiding op de tijdrit. Vooral zijn pre-race maaltijd valt op. “Ik eet dit al van bij de junioren en viel quasi nooit naast het podium, dus dit werkt”, klinkt het bij de wereldkampioen tijdrijden. En één detail aan het ontbijt mag nooit ontbreken.

Meer krantenkoppen in België

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Trots op Oostende partijpunten voor: “Verschillende ideeën verzameld bij Oostendenaars”

Zaterdagmorgen trapte Trots op Oostende, de kartellijst van Open VLD, CD&V en Groen, de campagne voor de lokale verkiezingen letterlijk op gang. Hun programma telt elf thema’s. “We hebben geluisterd naar de Oostendenaars, verschillende ideeën verzameld en alles samengebracht tot ons programma”, zegt lijsttrekker Bart Tommelein.
The post Trots op Oostende partijpunten voor: “Verschillende ideeën verzameld bij Oostendenaars” appeared

Lees meer »

Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend”

Een groot straatfeest waarop iedereen welkom is. Zo wil Tordale zijn 55ste verjaardag vieren. Zonder academische zitting of andere plechtstatigheden. Op zaterdag 21 september van 14 tot 19 uur aan het hoofdgebouw in de Bruggestraat is het zover. Dan is het feesten geblazen.
The post Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse regering na lange zit akkoord over regeerprogramma

De Nederlandse regering heeft overeenstemming bereikt over een regeerprogramma, waarin het akkoord op hoofdlijnen tussen de vier coalitiepartijen nader is uitgewerkt. Het vergde wel lange en intensieve gesprekken, erkenden meerdere bewindslieden na afloop van een ministerraad die uren langer duurde dan gebruikelijk.

Lees meer »

“Lang heeft niemand geweten dat Erik nog een broer had”: wie is Patrick Van Looy, die opdook in ‘Komen eten’?

Opvallend moment in ‘Komen eten’ maandagavond. Toen het tijd was voor het hoofdgerecht, schakelde Erik Van Looy (62) de hulp in van zijn jongere broer Patrick. Omdat Erik niet kan koken, moest die stiekem de worst en puree bereiden voor de gasten. Maar wie is Patrick eigenlijk? Ooit winnaar van een schoonheidswedstrijd, en in tegenstelling tot Erik niet per se

Lees meer »