LIVE F1. Verstappen haalt opnieuw uit: “Als ik een fan was, zou ik die hele tent afbreken” – Sterrenparade in Las Vegas

De Formule 1 strijkt voor het eerst sinds 1982 neer in Las Vegas. Na een geaccidenteerde eerste dag in Vegas, met een ‘dekselincident’ en fans die naar huis werden gestuurd omdat er te weinig personeel was, verliepen de kwalificaties rustiger. Charles Leclerc won en zal vanop de pole vertrekken, Verstappen start op de derde plaats. Alle nieuws rond de gloednieuwe GP volg je live op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

Directeur sterft dag voor start schooljaar: “Hij had een hart voor elke leerling”

Wim Van Nieuwenhuize (52), directeur van de basisschool KBO Eine, is zondag overleden terwijl hij met een vriend aan het lopen was. Hij werd plots onwel, maar reanimatie kon niet meer baten. De hele scholengemeenschap van het Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde (KBO) is bijzonder aangeslagen. “We verliezen een sterke directeur met een hart voor onderwijskwaliteit en een hart voor elke leerling”,

Lees meer »

Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen in

Elisabeth Vandenbulcke (40) moet noodgedwongen om financiële redenen na een anderhalf jaar haar geliefde Polly’s Playground met kindermode in de Onze-Lieve-Vrouwestraat sluiten. “We ronden af met een superbraderie met heel wat moois aan miniprijzen en afscheidscadeautjes. Na de braderie zal enkel de webshop nog open zijn tot eind september.”
The post Family concept store Polly’s Playground gaat laatste dagen

Lees meer »

Harry schakelt adviseurs in om terugkeer naar koningshuis te realiseren: “William lacht hartelijk met dat plan”

Prins Harry (39) is beu om zich steendood te vervelen in de VS. In alle geheim plant de Britse prins een comeback naar het koninklijk paleis. Daarvoor schakelde hij adviseurs in uit zijn verleden, stuk voor stuk mensen die hij vertrouwt. “Het is hem duidelijk geworden dat zijn koninklijke kringen veel betrouwbaarder zijn dan die uit de VS”, klinkt het.

Lees meer »

Alarmfase oranje in het West-Vlaamse peloton: deze provinciegenoten hebben (officieel) nog geen contract voor volgend seizoen

Sinds 1 augustus mogen wielertransfers officieel gemaakt worden. Het is dan ook al iets meer dan een maand uitkijken naar nieuws over onze West-Vlaamse profs die nog geen contract hebben voor volgend seizoen. Sommigen moeten zich (geen) zorgen maken.
The post Alarmfase oranje in het West-Vlaamse peloton: deze provinciegenoten hebben (officieel) nog geen contract voor volgend seizoen appeared first

Lees meer »

Bewoners Azaleastraat zetten de bloemetjes buiten in Ardooie

Met een straatfeest hebben de buren uit de Azaleastraat in Ardooie de zomermaanden feestelijk afgesloten. Naar buurtbewoner Donald Debel met uiterste precisie uitrekende, telt deze kortste, maar daarom niet de minst levendige straat van de Bloemenwijk 24 bewoners.
The post Bewoners Azaleastraat zetten de bloemetjes buiten in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aili (17) mag jaar lang Menen vertegenwoordigen als Wieltjesambassadeur: “Dit had ik niet verwacht”

Aili Deweerd (17), Emma Foulon (25) en Laetitia Lavens (26) maakten er zaterdagavond een spannende verkiezingsstrijd van in De Kapucinne in Menen. Uiteindelijk was het Aili die aan het langste eind trok. Zij kroonde zich tot de tweede Wieltjesambassadeur van de stad. “Hoop anderen te inspireren.”
The post Aili (17) mag jaar lang Menen vertegenwoordigen als Wieltjesambassadeur: “Dit had

Lees meer »

Gestolen (?) oldtimer-Mercedes van 1 miljoen euro teruggevonden in Lanaken

De Mercedes 300 SL die de nacht na het Oldtimertreffen in Lanaken gestolen werd van de parking van Hotel La Butte Aux Bois, is teruggevonden in een garagebox. “De oldtimer werd aangetroffen op zo’n 6 kilometer van de plek waar hij gestolen werd”, zegt Anja De Schutter van het parket Limburg. Het voertuig zou een miljoen euro waard zijn.

Lees meer »

Ook zaterdag nog evacuatievluchten in Zwitserse vallei: toeristen betalen 150 euro voor redding per helikopter

De Zwitserse autoriteiten blijven helikopters inzetten voor de 2.200 toeristen die vastzitten in de Saas-vallei in het Zwitserse kanton Wallis. In de nacht van woensdag op donderdag veroorzaakte noodweer verschillende aardverschuivingen, waardoor rotsblokken terechtkwamen op de hoofdweg naar het dal. Zowat 250 mensen werden vrijdag al met een helikopter uit de vallei geëvacueerd.

Lees meer »

“Vastgoed rendeert beter dan wat banken bieden”: zoveel brengt investering in huurhuis op

Na de banken jaagt nu ook de immosector op de miljarden van de staatsbon. Vastgoedexperts ERA en Investr voorspellen een heropleving van investeringsvastgoed. “Een goed huurhuis levert nu al een hoog nettorendement, meer dan andere veilige niet-vastgoedbeleggingen. En dat zal de komende jaren alleen maar stijgen.” Waarom zijn zij daar zo zeker van? Hoeveel rendement levert een huurhuis of -appartement

Lees meer »