Partijen in Sint-Niklaas betwisten kandidaat-burgemeesterschap van Rousseau: “Kan niet, zeker niet als hoofd van de politie”

Conner Rousseau heeft een stap opzijgezet als voorzitter van Vooruit, maar blijft voorlopig wel lijsttrekker voor de verkiezingen en dus ook kandidaat-burgemeester in Sint-Niklaas. Wel is het vertrouwen van de andere partijen zwaar geschaad. De meerderheid vindt dat Rousseau aan geloofwaardigheid zal inboeten als hij nu een mandaat opneemt. “Wat Conner Rousseau heeft gezegd, is onaanvaardbaar voor een kandidaat-burgemeester van Sint-Niklaas.”

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Stunt met vlammen op podium loopt mis: zanger loopt tweedegraads brandwonden op

De Colombiaanse zanger Reykon (37), echte naam Andrés Robledo, heeft onverwacht voor spektakel gezorgd tijdens zijn optreden in de Colombiaanse gemeente Neiva. Tijdens zijn show zondag was de reggaeton-zanger even in vlammen gehuld. Hij stond te dicht tegen de vlammenwerpers op het podium. In een video op Instagram legt hij uit dat hij tweedegraads brandwonden heeft aan zijn arm en

Lees meer »

Al vanaf hun 16de worden ze voorbereid op de online bagger: waarom vooral tennissers uitgescholden en bedreigd worden

Weinig sporten zijn gevoeliger aan digitale terreur dan de wereld van game, set en match. Op de topsportschool worden talentvolle tieners, vanaf 16 jaar, voorbereid op de haatberichten en dreigementen die ze zullen ontvangen eens ze het internationale circuit betreden. Het gif tegenhouden is moeilijk. Tennis Vlaanderen probeert de jongeren vooral weerbaar te maken.

Lees meer »