Gitaar Kurt Cobain geveild voor ruim 1,5 miljoen dollar

Een gitaar van Nirvana-legende Kurt Cobain (1967-1994) heeft op een veiling in de Verenigde Staten 1,58 miljoen dollar (omgerekend bijna 1,45 miljoen euro) opgebracht. Het ging om de lichtblauwe elektrische gitaar ‘Skystang I’ Fender Mustang, waarop Cobain tijdens zijn laatste tournee van 1993-1994 met Nirvana speelde.

Meer krantenkoppen in België

Ook Koksijde-Dorp heeft nu een omnisportkooi

Koksijde-Dorp heeft er een nieuwe sportieve troef bij. Na de omnisportkooi aan sportpark Hazebeek in Oostduinkerke is er nu ook een multifunctionele sportkooi in Koksijde-Dorp, tegenover het speelplein bij het zwem- en recreatiebad Hoge Blekker.
The post Ook Koksijde-Dorp heeft nu een omnisportkooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Districtsburgemeester Berendrecht-Zandvliet-Lillo sluit coalitie met Vlaams Belang niet uit, De Wever reageert: “Praten met Vlaams Belang mag, besturen niet”

Carl Geeraerts (N-VA), districtsburgemeester van Berendrecht-Zandvliet-Lillo, sluit een coalitie met Vlaams Belang niet uit. Dat zei hij in een debat op VTM. Partijvoorzitter Bart De Wever reageert: "Geen enkele lokale afdeling wilde samen besturen met extremisten. We hebben klare afspraken gemaakt, en iedereen zal zich daar aan houden."

Lees meer »

Wie volgt Myriem El-Kaddouri op als West-Vlaams Poetry Slam-kampioen?

Op zaterdag 5 oktober gaat de 9de editie van het West-Vlaams Kampioenschap Poetry Slam door in jeugdcentrum De Stroate. Poetry Slam is een wedstrijd waar verschillende vormen van woordkunst op het podium het tegen elkaar opnemen. De winnaar gaat naar het Belgisch Kampioenschap, de top 3 gaat op tour langs de woordkunstfestivals in Zuid-West-Vlaanderen.
The post Wie volgt Myriem

Lees meer »

Paul Magnette “beledigd” door uitspraken van de paus over vrouwen

PS-voorzitter Paul Magnette is misnoegd over uitspraken die paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan ons land heeft gedaan over vrouwenrechten. Dat zei hij zondag bij RTL-TVi. Magnette trad niet in detail, maar verwees wellicht naar de conservatieve standpunten die de paus uit de doeken deed in zijn toespraak bij de UCLouvain.

Lees meer »

CGK Group geeft bezoekers unieke kijk achter de schermen van gloednieuwe productiehal tijdens Open Bedrijvendag

CGK Group uit Gullegem, gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor corrosie gerelateerde problemen, presenteert zondag 6 oktober de gloednieuwe productiehal en magazijnen aan het grote publiek tijdens de Open Bedrijvendag. Een investering van 7 miljoen euro waar 32 maanden aan gewerkt werd.
The post CGK Group geeft bezoekers unieke kijk achter de schermen van gloednieuwe productiehal tijdens Open Bedrijvendag appeared

Lees meer »

Ex van Ingrid (59) krijgt 20 jaar cel nadat hij haar stalkte en neerschoot: “Waarom moest dit gebeuren voor er werd ingegrepen?”

Met opgeheven hoofd én ondersteund door haar nieuwe partner en drie dochters. Zo wandelde Ingrid Vermeiren (59) dinsdag de Mechelse rechtbank buiten. “Ik ben blij dat ze ons hebben gevolgd”, was haar eerste reactie op het vonnis van de rechters, die haar ex-partner Iwan Rombouts hebben veroordeeld tot een effectieve celstraf van 20 jaar. Net geen jaar geleden overleefde Ingrid

Lees meer »