Glenn (15) stapte uit het leven na circulerende naaktfoto, nu gebruikt Child Focus zijn verhaal in campagne

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Intersekse atleten een recent fenomeen? Al in de jaren 30 waren ze veel besproken

Atleten die niet binnen het hokje ‘man’ of ‘vrouw’ passen, worden vaak beschouwd als een recent fenomeen. Toch bestonden in de jaren 30 al intersekse sporters die de internationale media haalden. Aanvankelijk werd voornamelijk positief over hen geschreven, maar zeker vanaf de Olympische Spelen van 1936 kreeg het idee dat intersekse atleten een ‘oneerlijk voordeel’ zouden hebben, de bovenhand.

Lees meer »

“De wereld volgens Trump: deze keer nog stemmen, daarna nooit meer”

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft – zoals veel politici – de neiging om zijn publiek naar de mond te praten. Op een bitcoinconferentie in Nashville beloofde hij precies de president te zijn die de gelovigen in cryptomunten nodig hebben. Dat de sector zijn campagne sponsort, heeft duidelijk geholpen om een bocht te nemen, want vroeger vond hij cryptomunten bedrog.

Lees meer »

Oud-kolonel Housen na Israëlische aanval op Beiroet: “Mijn grote vrees is dat aantal raketten wél door raketschild raken en op Tel Aviv of Jeruzalem zullen vallen”

Israël voerde een luchtaanval uit op de Libanese hoofdstad Beiroet, als reactie op de aanval van Hezbollah op een voetbalveld in de door Israël bezette Golanhoogten. Het doelwit was Fuad Shukr, de nummer twee van de terreurorganisatie. “Hezbollah kan niet anders dan terugslaan”, analyseert oud-kolonel Roger Housen.

Lees meer »

Dorpscentrum in De Klijte krijgt veilige fietsoversteek

Er wordt vanaf 12 augustus een verhoogd verkeersplateau aangelegd op de Dikkebusseweg (N375) in het dorp De Klijte in Heuvelland, ter hoogte van de lagere school. Dat laat Agentschap Wegen en Verkeer weten. Het plateau moet ervoor zorgen dat weggebruikers hun snelheid minderen en enkel beurtelings door kunnen rijden bij het naderen van de school.
The post Dorpscentrum in

Lees meer »