OpenAI, techbedrijf achter ChatGPT, zet CEO en medeoprichter Sam Altman verrassend op straat

Sam Altman (38) vertrekt als CEO van Open AI, zo maakt het technologiebedrijf achter ChatGPT bekend. De raad van bestuur van OpenAI heeft het vertrouwen in Altman opgezegd na een “weloverwogen evaluatieproces”.

Meer krantenkoppen in België

Triënnale in Kortrijk overschrijdt kaap van 43.850 bezoeken: “De Grote Markt is het populairst”

Van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli, van weekend tot en met weekend, telde de Triënnale 2024 After Paradise 43.850 bezoeken en 5.200 individuele bezoekers. De populairste plek was de Grote Markt met ‘Trena’. De Broeltorens en het Historisch Stadhuis waren de populairste binnenlocaties. Ook het principe van ‘pay what you can’ sloeg aan.
The post

Lees meer »

Dodelijk slachtoffer van aanslag op Trump geïdentificeerd: “Corey was een meisjesvader. Corey was brandweerman.”

De aanslag op oud-president Donald Trump tijdens een campagnerally in Pennsylvania heeft ook een dodelijk slachtoffer geëist. Het gaat over brandweerman en vader van twee Corey Comperatore. Een spoedarts die vlakbij stond in de tribune verleende hem de eerste hulp. Gouverneur Josh Shapiro van Pennsylvania sprak met zijn vrouw en twee dochters, schrijft CNN.

Lees meer »

Dermatoloog Steven Devos uit Nieuwpoort lanceert nieuwe politieke partij:‘Samen voor Democratie’ biedt nieuw platform voor vrijheidsliefhebbers

Op 2 juli 2024 markeerde Dr. Steven Devos, een gerespecteerde dermatoloog uit Nieuwpoort, een belangrijke mijlpaal in de Vlaamse politiek met de lancering van zijn nieuwe politieke partij, ‘Samen voor Democratie’ (SVD).
The post Dermatoloog Steven Devos uit Nieuwpoort lanceert nieuwe politieke partij:‘Samen voor Democratie’ biedt nieuw platform voor vrijheidsliefhebbers appeared first on KW.be.

Lees meer »