Staakt Brussels Airlines tijdens kerstvakantie? “Schuld van de werkgever”, volgens de vakbonden

Het personeel bij Brussels Airlines gaat staken tijdens de kerstvakantie, als de directie de werkomstandigheden niet fors verbetert. “Staken tijdens kerst is niet leuk voor de reizigers. Maar dat is niet de schuld van de werknemers, wél van de werkgever”, aldus de vakbonden.

Meer krantenkoppen in België

Rapper Soufiane Eddyani veroordeeld tot 5 jaar cel voor verkrachting: “Schaamteloos misbruik van kwetsbare meisjes om aan eigen lusten te voldoen” 

Rapper Soufiane Eddyani (25) is door de correctionele rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een celstraf van 5 jaar voor de verkrachting van 2 minderjarige meisjes. Een slachtoffer was 14 jaar op het moment van de feiten. Naast Eddyani werd ook zijn vriend veroordeeld voor verkrachting. De rechtbank spreekt in het vonnis van "vervaagd normbesef" en van "schaamteloos misbruik van jonge,

Lees meer »

Grote werken op de Kezelberg starten op 6 augustus

Op dinsdag 6 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met de herinrichting van het kruispunt van de Kezelberg met de Ieperstraat in Moorsele en Dadizele. De voorbereidende werken op de Kezelberg zijn inmiddels achter de rug.
The post Grote werken op de Kezelberg starten op 6 augustus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Technologische blunders van Secret Service kostten Trump bijna het leven: “We hadden hem misschien kunnen tegenhouden”

Dat de Amerikaanse Secret Service fouten heeft gemaakt in de dagen, uren en minuten voor de mislukte moordaanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, is al langer duidelijk. Weken nadat de aanslag komen nieuwe details bovendrijven die dat nogmaals bevestigen. Uit een hoorzitting in de Senaat blijkt dat de geheime dienst de aanslag niet kon voorkomen door technologische blunders.

Lees meer »

Leraressen voorkomen dankzij snelle acties nog erger bloedbad: “Leanne heeft er alles aan gedaan om die kinderen te beschermen”

Dankzij de dappere interventie van twee leraressen is een erger bloedbad in Southport voorkomen. Leanne Lucas (35) wees verschillende kinderen de weg naar de nooduitgang, haar collega Heidi Barlow (35) sloot enkele jongeren op in het toilet. Hierdoor slaagde de zeventienjarige dader er niet in om ook hen aan te vallen. De tol van de steekpartij tijdens de dansles blijft

Lees meer »

Verdachte (51) van moord op huisbaas (74) blijft maand langer in de cel: “Hij is zich bewust van de ravage die hij heeft aangericht”

De 51-jarige Charles J. blijft nog minstens een maand langer in de cel op verdenking van de moord op zijn huisbaas Erik V. en brandstichting bij zijn ex. Dat besliste de raadkamer van Kortrijk vrijdag. “Mijn cliënt is zich bewust van de ravage die hij heeft aangericht en beseft dat hij nog lang tussen vier muren zal zitten”, zegt advocaat

Lees meer »

Amazon stelt teleur met omzet

22:44 Zowel de omzet in het tweede kwartaal als de omzetprognose voor het derde kwartaal zijn bij Amazon slechter dan verwacht. Een positieve verrassing is wel de snellere expansie van de cloudtak.

Lees meer »