Delhaize-verantwoordelijke kijkt niet meer op van trucjes winkeldieven: “Onder de hoed van oudere man kwam straaltje bloed. Er zat een kip verstopt”

Van het nieuws dat in één op de vier winkelkarren iets ligt dat niet betaald wordt, kijken supermarktverantwoordelijken niet op. “Van dure make-up op de bodem van een boodschappentas vol zakken chips, tot vers vlees verstopt onder een hoed. Je houdt het niet voor mogelijk wat wij allemaal meemaken”, zegt winkelverantwoordelijke Björn Verschaeren (41).

Meer krantenkoppen in België

“Ze had zoveel pijn, dus vloog ik meteen naar Turkije”: medisch probleem bracht Tim en Sandra uit ‘B&B zoekt lief’ bij elkaar

“Mijn gedachten stonden niet helemaal op het zoeken van een lief.” Het was een aarzelende zoektocht voor Sandra Claes (41) vorig jaar in ‘B&B zoekt lief’. Met reden: vlak voor de opnames kreeg de B&B-uitbaatster slecht nieuws over haar gezondheid. Maar door haar medische problemen groeiden zij en kandidaat Tim Michiels (45) wel dichter naar elkaar toe. Ondertussen verhuisde Tim

Lees meer »

Zus van koningin Mathilde debuteert als actrice: Hélène d’Udekem d’Acoz staat op prestigieus festival van Avignon

Hélène d’Udekem d’Acoz (44), zus van koningin Mathilde, heeft een opvallende carrièrewissel gemaakt. De gewezen advocate debuteert als actrice. Het eerste toneelstuk waarin ze de hoofdrol speelt, gaat vanavond in première op het hoogaangeschreven festival van Avignon in Frankrijk. “Ik wilde alleen maar mijn angsten overwinnen en nu sta ik op een podium.”

Lees meer »

Afdeling pediatrie van ziekenhuis in Veurne krijgt opfrisbeurt met figuren van Studio 100 dankzij schenkingen

Dankzij een schenking van Vrije Basisschool De Droomvlieger en de bijdrage van Plopsa ziet de afdeling pediatrie en de kinderbox op de spoedafdeling van AZ West Veurne er veel leuker en kindvriendelijker uit voor jonge ziekenhuispatiëntjes. De kleuters en leerlingen lagere school van De Droomvlieger die erbij waren op de officiële opening, waren alvast dolenthousiast.
The post Afdeling pediatrie

Lees meer »

Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem

Het echtpaar Marcel Vincke en Ginette Vermaut konden onlangs hun diamanten huwelijksjubileum vieren. Ze waren op 18 juni 60 jaar gehuwd.
The post Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde interim-directeur aan boord te houden: “Hij bracht terug warmte in de school”

Het einde van het schooljaar verliep in Prizma-basisschool De Talententuin in Lendelede niet zo rustig. Er is onder een deel van het personeel en bij heel wat ouders onmin ontstaan omdat interimdirecteur Maarten Vansteenkiste die job na dit schooljaar niet definitief mag uitoefenen. Die laatste hebben een petitie gelanceerd.
The post Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde

Lees meer »

Brand in silo met metaalzaagsel in stelplaats MIVB

In de stelplaats Delta van de MIVB, in Oudergem, woedt momenteel een brand in een silo. Dat meldt de Brusselse brandweer. Voorlopig zou er geen sprake zijn van gewonden, maar 250 werknemers van de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij werden wel geëvacueerd. De bluswerken zouden nog enige tijd in beslag nemen.

Lees meer »

KIJK. Justin Timberlake maakt mopje over dronken rijden tijdens concert

Justin Timberlake maakte tijdens zijn concert in Boston een mopje over zijn arrestatie van vorige week. De zanger werd in de boeien geslagen nadat hij onder invloed van alcohol aan de kant werd gezet door een politieagent. Daarvoor moet Timberlake, die beweert slechts één Martini gedronken te hebben, zich eind juli verantwoorden in de rechtbank. Het gênante moment was voer

Lees meer »

Buurtbewoners en familieleden reageren verslagen na schietpartij in Sint-Gillis: “Het ene moment drink je een koffie op een terras. Het volgende schieten ze je neer”

Bij een schietpartij op een terras van een café afgelopen nacht in Sint-Gillis bij Brussel zijn minstens twee mensen omgekomen. Twee anderen zijn gewond en vechten voor hun leven. Hoewel de zaak veel weg heeft van een drugsafrekening, lijken de slachtoffers op het verkeerde moment op de verkeerde plaats geweest te zijn.

Lees meer »