King Charles viert 75ste verjaardag met kanonschoten en bezoek aan voedselbank

De Britten hebben dinsdag de 75ste verjaardag van koning Charles III gevierd met onder meer traditionele kanonschoten. Rond de middag werden in het Londense Green Park 41 kanonschoten afgevuurd, een uur later volgden nog saluutschoten aan de Londense Tower.

Meer krantenkoppen in België

Gemeentelijk groen- en bebloemingscomité viert 50ste verjaardag

Het gemeentelijk groen- en bebloemingscomité in Moorslede bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laat het bestuur niet zomaar passeren. Inmiddels kregen de lagere schoolkinderen pompoenzaden mee naar huis. Op zondag 11 augustus is er een Open Tuindag.
The post Gemeentelijk groen- en bebloemingscomité viert 50ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vijfhonderd rijksten verliezen op een dag 123 miljard”

De vijfhonderd rijkste mensen ter wereld hebben vrijdag door de stevige koersverliezen op Wall Street 134 miljard dollar (omgerekend ruim 123 miljard euro) aan fortuin in rook zien opgaan. Dat berekende financieel persbureau Bloomberg. Vooral Amazon-oprichter Jeff Bezos moest flink inleveren. Hij zag zijn vermogen op één dag met meer dan 15 miljard slinken tot 191,5 miljard dollar.

Lees meer »

De kleinzoon van John F. Kennedy – en de meest begeerde vrijgezel – trekt aandacht met nieuwe carrièreswitch

Een zoveelste telg van de Kennedy-dynastie duikt op. De 31-jarige Jack Schlossberg, de enige kleinzoon van oud-president John F. Kennedy, trekt de aandacht met zijn nieuwe bijverdienste als politiek verslaggever bij ‘Vogue’. Van TikTok-sensatie naar hartenbreker tot zelf toekomstig presidentskandidaat: het zoontje van is allesbehalve een saai figuur.

Lees meer »

LIVE. Iran waarschuwt Israël: “Nieuwe militaire avonturen kunnen onvoorziene gevolgen hebben”

Het Israëlische leger heeft de voorbije nacht luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen

Lees meer »