Franse telecommiljardair Xavier Niel neemt belang in Proximus

09:40 De Franse telecommiljardair Xavier Niel neemt via zijn Ierse holding Carraun een belang van 6 procent in Proximus.

Meer krantenkoppen in België

WEERBERICHT. Regen in Vlaanderen, zon in Wallonië

Vandaag en tijdens het komende weekend krijgen we wisselvallig weer met koude temperaturen voor de tijd van het jaar. Wie zon zoekt, kan het beste een uitstap naar de zuidelijke helft van ons land plannen. Daar blijft het droog en ook de zon zal daar van de partij zijn. Voor volgende week voorspelt onze weerman David Dehenauw iets warmere temperaturen,

Lees meer »

Vandalen richten spoor van vernieling aan en jagen buurtbewoners stuipen op het lijf: “Er hing zelfs bloed aan mijn motorkap”

Twee vandalen trokken zaterdagnacht een spoor van vernieling door Kieldrecht. Ze joegen Peggy (49) en haar zoon Donny (17) de stuipen op het lijf. “Ze maakten ruzie en één van hen sloeg met zijn vuist op onze ruit. Vorige week raakten we allebei gewond bij het busongeval en nu komt dit er ook nog eens bij”, vertelt Peggy. “Alsof we

Lees meer »

“Gevolgen voelbaar van West-Vlaanderen tot Limburg”: TreinTramBus waarschuwt voor impact van nieuwe verbinding van Brussel naar Amsterdam

De geplande nieuwe treinverbinding tussen Brussel en Amsterdam baart reizigersorganisatie TreinTramBus grote zorgen. Volgens hen zullen die 16 extra treinen per dag een grote impact hebben op de rest van de dienstverlening in het binnenland. "Om die treinen in de dienstregeling te krijgen, zullen de gevolgen voelbaar zijn tot in West-Vlaanderen en Limburg."

Lees meer »

KLASSEMENT EN UITSLAGEN TOUR. Campenaerts knap vijfde achter grote kanonnen, Evenepoel doet uitstekende zaak in klassement

Remco Evenepoel pakte z’n allereerste ritzege in de Tour de France. De wereldkampioen tijdrijden zette de snelste tijd neer in Gevrey-Chambertin. Ook Victor Campenaerts maakte indruk, ‘Vocsnor’ eindigde achter de grote kanonnen op een vijfde plek. Knap. In het algemeen klassement verkleinde Evenepoel z’n achterstand op Tadej Pogacar en breidde hij z’n bonus op Jonas Vingegaard uit.

Lees meer »

Boeing-vliegtuig verliest opnieuw een wiel kort na vertrek

Een Boeing-vliegtuig van United Airlines heeft maandag tijdens het opstijgen opnieuw een wiel verloren, meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Niemand raakte gewond tijdens de vlucht met een Boeing 757-200 die om 07.16 uur lokale tijd opsteeg vanuit Los Angeles en om 10.10 uur landde op Denver International Airport.

Lees meer »

Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne

‘Respect’ is het kernwoord van de nieuwe Koksijdse sensibiliseringsactie rond aangelijnde honden. Met een hond aan de leiband toon je niet alleen respect voor de wandelaar, fietser of strandbezoeker, maar ook voor andere dieren die jouw pad kruisen.
The post Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne appeared first on KW.be.

Lees meer »