Geen bezoek, wel een telefoontje: prins Harry is verjaardag van koning Charles niet vergeten

Koning Charles viert zijn 75ste verjaardag maar zoon Harry, die komt niet af om een stukje taart te eten. Charles zou wel een telefoontje mogen verwachten van zijn jongste zoon.

Meer krantenkoppen in België

“Hij voelde nog nooit zo’n druk als hier”: Van den Bergh vecht na verlies tegen de tranen en wordt bijgestaan door manager tijdens interview

Geen succesvolle dag voor de Belgen op de Flanders Darts Trophy in Antwerpen, het tiende European Tour-event van het jaar. Voor eigen publiek stootte enkel Mike De Decker door. De andere vijf landgenoten – waaronder Dimitri Van den Bergh – haalden de tweede ronde niet. En dat kwam vooral bij die laatste bijzonder hard aan. Hij werd tijdens het interview

Lees meer »

Histoire d’Or opent nieuwste vestiging in Ring Kortrijk

Na enkele winkels in het Brussels gewest opende juwelierszaak Histoire d’Or nu ook hun vierde winkel in Vlaanderen, met name in Ring Kortrijk. “Of het nu gaat om liefde, vriendschap of familie, Histoire d’Or helpt je de mensen van wie je houdt te vieren, jong en oud”, luidt het.
The post Histoire d’Or opent nieuwste vestiging in Ring Kortrijk

Lees meer »

Wie is Roxy Dekker, de vrouw die al maanden de Nederlandse hitlijsten domineert?

Amper 19 is ze, maar heel Nederland eet uit de hand van hitfenomeen Roxy Dekker. ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’, ‘Huisfeestje’… Alles wat de zangeres op dit moment aanraakt verandert er in goud. “Bij m’n eerste hit dacht ik: dat ga ik waarschijnlijk nooit meer overtreffen. Maar dan gebeurde het nog eens en nog eens”, aldus een trotse Dekker. Roxy weet nu

Lees meer »

Gestolen (?) oldtimer-Mercedes van 1 miljoen euro teruggevonden in Lanaken

De Mercedes 300 SL die de nacht na het Oldtimertreffen in Lanaken gestolen werd van de parking van Hotel La Butte Aux Bois, is teruggevonden in een garagebox. “De oldtimer werd aangetroffen op zo’n 6 kilometer van de plek waar hij gestolen werd”, zegt Anja De Schutter van het parket Limburg. Het voertuig zou een miljoen euro waard zijn.

Lees meer »

Waterbedrijven: onbekend welke gifstoffen in de Maas eindigen door verouderde vergunningen

De Maas als bron van drinkwater van zeven miljoen mensen wordt niet effectief beschermd. Door verouderde en onvolledige vergunningen is veelal onbekend welke schadelijke stoffen er waar in het water terechtkomen. De lozing van industrieel afvalwater schaadt de waterkwaliteit van de Maas. Dat zegt RIWA-Maas, de vereniging van drinkwaterbedrijven, maandag in haar jaarrapport over 2023.

Lees meer »

Franse wijnoogst ligt nog lager dan verwacht

De wijnoogst in Frankrijk ligt waarschijnlijk nog lager dan een maand geleden werd verwacht. Nu gaat men uit van een productie van 39,3 miljoen hectoliter, of 18 procent minder dan vorig jaar, zo maakte het Franse ministerie van Landbouw vrijdag bekend. Een maand geleden werd de oogst nog op 40 à 43 miljoen hectoliter geschat.

Lees meer »

Van Aert in vervloekt 2024 al voor tiende keer tegen grond: van Benidorm over Dwars door Vlaanderen, Tour en Spelen nu Vuelta

Voor Wout van Aert lijkt 2024 wel vervloekt. Een wielerjaar waarin hij te veel moest incasseren. Onze landgenoot kende al heel wat pech, en moet na een nieuwe valpartij dus ook een kruis maken over het vervolg van zijn Vuelta. Een rotjaar zet zich voort… De Kempenaar was dit seizoen al tien keer betrokken bij grote en kleine valpartijen.

Lees meer »