“Heilige graal”: Amerikaan koopt postzegel voor recordbedrag van 2 miljoen dollar

Een zeldzame postzegel is vorige week geveild voor meer dan 2 miljoen dollar (1,87 miljoen euro). Nooit eerder ging een Amerikaanse postzegel voor zoveel geld onder de hamer. De koper is de 76-jarige Amerikaan Charles Hack, die aan ‘The Washington Post’ vertelt dat hij al van kinds af aan droomde van de postzegel de Inverted Jenny. Hij noemt ‘m “de heilige graal van de postzegelwereld”.

Meer krantenkoppen in België

Ultranationalisten bestormen legerbasis in Israël uit protest tegen arrestatie 9 militairen “na groepsverkrachting”

In Israël zijn tientallen ultranationalisten, onder wie ook enkele radicaal rechtse parlementsleden, een Israëlisch detentiecentrum voor Palestijnse gevangenen binnengedrongen. Ze protesteerden tegen de arrestatie van 9 Israëlische soldaten, die ervan verdacht worden een Palestijnse gevangene te hebben mishandeld. Israëlisch premier Benjamin Netanyahu veroordeelt de protesten en roept op tot kalmte.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu spreekt natie toe: “Israël wacht moeilijke dagen, maar is op alle scenario’s voorbereid”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een live-toespraak op tv gezegd dat “Israël moeilijke dagen wacht” en het land “op alle scenario’s is voorbereid”. Netanyahu zei niets over een aanval op Hamas-kopstuk Ismail Haniyeh, maar stelde wel dat het “verpletterende klappen heeft uitgedeeld aan vijanden”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Iran: “Aanval op Israël zal verder gaan dan enkel militaire doelen” – Israël blijft belangrijke tegenstanders doden

Volgens Iran zullen bondgenoten van Hezbollah niet enkel militaire doelen viseren als vergelding voor de moord op hun commandant Fuad Shukr. Er is sprake van “een harde en bloedige wraak”. Het Israëlische leger blijft intussen belangrijke tegenstanders uitschakelen. Zo werden bij twee verschillende droneaanvallen naar verluidt een Hamas-commandant en een prominent Hezbollah-lid gedood. Beiden zaten in de wagen toen ze

Lees meer »

Al 111.000 (!) klanten haakten dit jaar af bij Telenet: 4 Vlamingen over waarom zij vertrokken. “Telenet gaat iets moeten doen dat ze nooit eerder hebben moeten doen”

De voorbije drie maanden lieten 52.100 klanten Telenet in de steek, blijkt uit nieuwe cijfers. Opgeteld bij de 59.300 ‘weglopers’ in het eerste kwartaal zijn dat er maar liefst 111.400 (!) sinds het begin van dit jaar. De hogere tarieven blijken de hoofdreden om de operator ‘adieu’ te zeggen, maar er blijken nog meer druppels te zijn die de emmer

Lees meer »

Gezocht: rookstopmedicijn dat niet kankerverwekkend is

Rokers die willen stoppen, kunnen al drie jaar niet op een medische behandeling rekenen. Het is niet duidelijk of het rookstopmedicijn Champix, dat kankerverwekkend bleek te zijn, terugkomt. “Rokers wachten wanhopig op een alternatief. Zonder medicijn willen ze niet stoppen.”

Lees meer »