Levensreddende gentherapie van Bas (17) in de VS lijkt aan te slaan: “Nog zeker 15 jaar te gaan, maar hopelijk is hij dan genezen”

Bas Verheyden (17) uit Ham, die aan een levensbedreigende immuunziekte lijdt, is terug thuis na een drie maanden durende gentherapie in de VS. “De eerste resultaten zijn positief, maar er is nog een lange weg te gaan”, zegt papa Kurt. “Bas zal nog vijftien jaar lang één tot twee keer per jaar naar de VS moeten voor opvolging.”

Meer krantenkoppen in België

Akkoord voor nieuw maar duurder zwembad: “Dit neemt alle zuurstof weg voor broodnodige toekomstige projecten”

Het Iepers stadsbestuur heeft een akkoord voor de bouw van een nieuw zwembad, dat miljoenen euro duurder wordt dan de eerste raming. En die kostprijs kan nog oplopen tijdens de bouw. “Maar wat is het alternatief?”
The post Akkoord voor nieuw maar duurder zwembad: “Dit neemt alle zuurstof weg voor broodnodige toekomstige projecten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

!Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting

Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik heeft de oude wijkschool in het begin van de Laagweg in Wervik aangekocht voor een cohousingproject. Inwoners van onder meer wijk De Riemeers verhuizen nu naar hier. De woningen worden gebruikt voor sociale huisvesting.
The post !Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fortnite terug beschikbaar op iPhone Europa

Epic Games heeft zijn eigen appwinkel gelanceerd voor Android wereldwijd en voor iPhone en iPad in Europa. Hierdoor hoeven gebruikers Fortnite niet meer via de appwinkels van Google en Apple aan te schaffen. Het populaire spel is dus na vier jaar afwezigheid weer beschikbaar voor Apple-apparaten in Europa.

Lees meer »

KIJK. ‘Catfish’-presentator geeft emotionele update na ernstig ongeval: “Apprecieer wat je hebt, je kan het in één seconde verliezen”

Nev Schulman (39) werd begin augustus met zijn fiets aangereden door een vrachtwagen. Bij dat ongeluk brak hij op twee plaatsen zijn nek. Nu heeft de presentator, bekend van ‘Catfish’ op MTV, een update gegeven. Dat doet hij in een video op Instagram waarin hij te zien is met een nekkraag. “Ik moest een spoedoperatie ondergaan aan mijn ruggengraat.”

Lees meer »

Alle tickets voor Cleymans & Van Geel in De Roma uitverkocht: “Sommige artiesten staan daar meerdere keren, maar wij zijn nu al dolblij”

Het concert van Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in De Roma op zaterdag 7 september is tot op het laatste ticket uitverkocht. Daar is het muzikale duo bijzonder fier op. “We weten dat andere artiesten daar soms makkelijk meerdere keren staan, maar wij zijn al dolblij met ééntje”, aldus Jonas. Wat de heren nog allemaal in petto hebben? Je

Lees meer »