Zaakvoerder sandwichbar De Jager in Vichte zoekt overnemer: “Maar ik stop pas als ik die gevonden heb”

Na 21 jaar iedere werkdag om 4.15 uur te hebben opgestaan, geeft zaakvoerder Betty Vaneenaeme haar kindje, sandwichbar De Jager in Vichte, uit handen. Ze blijft nog doorwerken tot ze overnemers hebben gevonden. Dan zal ze de fakkel doorgeven aan een nieuwe generatie.

Wie van Vichte richting Belgiek rijdt, zag al van ’s ochtends vroeg het licht branden van sandwichbar De Jager. Behalve op zondag openden ze namelijk iedere dag de deuren vanaf 5.30 uur. De Jager was dan ook een begrip in Vichte voor iedereen die op zoek was naar een lekker broodje. Naast de standaardbroodjes creëerde Betty ook enkele huisgemaakte ideetjes.

Bloody Mary

“Mijn favoriet was de Bloody Mary. Geen cocktail, maar een broodje met préparé, mayonaise, ei, ketchup, cayennepeper en ui.”

Naast broodjes kan je er ook terecht voor panini’s en warme of koude gerechten. Maar voor Betty is het tijd om samen met haar man Rick met pensioen te gaan. De broodjes zal ze volledig loslaten, maar hier en daar wil ze samen met haar man haar dochter nog een handje helpen. Zij baat namelijk W-ICE uit, een bedrijf dat artisanaal ijscrème maakt en verkoopt. Daarnaast wil ze na 21 jaar werken en nog eens werken ook genieten van een welverdiend pensioen en hier en daar een mooie reis.

Overnemer

Maar voordat Betty definitief de boeken toedoet, moet er eerst nog een overnemer worden gevonden. “Onze klanten kunnen op hun beide oren slapen dat ze nog broodjes zullen krijgen. Ik stop er pas mee als we een overnemer hebben gevonden”, lacht Betty. “Dus voor een lekkere smos, martino of mexicano ben je bij ons nog steeds aan het goede adres”, voegt ze er nog aan toe. (TV)

The post Zaakvoerder sandwichbar De Jager in Vichte zoekt overnemer: “Maar ik stop pas als ik die gevonden heb” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut in Koekelare: “Het was een plezier dit te mogen doen”

Torhoutenaar Rik Gadeyne is zopas met pensioen gegaan als directeur van het Sint-Martinusinstituut in Koekelare, het zogenoemde SMIK. Hij oefende die functies halftijds uit. De andere helft werd bekleed door Wim Mattheus, die de school nu fulltime leidt. Voor Rik breekt er een zee van vrije tijd aan.
The post Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut

Lees meer »

Deerlijknaar Bert Schelfhout vijfde kandidaat-voorzitter Open VLD: “Vernieuwing moet alle kansen krijgen”

Bert Schelfhout, de eerste schepen van Deerlijk, stelt zich kandidaat om voorzitter te worden van Open VLD. Dat bevestigt hij aan de kranten van Mediahuis. Hij is zo de vijfde kandidaat om de partij te leiden. Ook vorig jaar deed hij al een gooi naar het voorzitterschap, maar verloor toen van ontslagnemend voorzitter Tom Ongena.
The post Deerlijknaar Bert

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak kondigt ontslag aan

Zoals verwacht vond vannacht een politieke aardverschuiving plaats in het Verenigd Koninkrijk. Nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje. Nadat de exitpolls “een verpletterende overwinning” voorspelden, staat de partij van Sir Keir Starmer met nog maar 5 van de 650

Lees meer »

Flinke supercel trekt binnenkort regio Doornik binnen met zware neerslag, hagel en zware rukwinden – Beelden tonen hevig onweer in Halle

In de late namiddag en avond trekt een zware regen- en onweerszone van zuidwest naar noordoost. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het

Lees meer »

Vrouw (65) sterft bij eerste dodelijke duosprong in België: “Zo’n sprong stond al even op haar bucketlist”

Een vrouw van 65 is zondagmiddag gestorven bij een parachutesprong. Door een windstoot klapte de parachute dicht, op zo’n tien meter van de grond. Het slachtoffer overleefde de val niet. Haar familie stond beneden te kijken en zag het allemaal gebeuren. “Zij zijn allemaal in shock.” De instructeur die haar begeleidde – een man van 30 – raakte zwaargewond. Het

Lees meer »

Familie en vrienden nemen massaal afscheid van Mandy (33) die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Onmogelijk om zonder een lach aan jou te denken”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »

“Of Jannie Haek kan veranderen, hangt van één ding af”: expert over de leiderschapscursus die CEO Nationale Loterij moet volgen

De raad van bestuur heeft beslist: Jannie Haek (59) blijft op post. Wel moet de fel gecontesteerde CEO van de Nationale Loterij een leiderschapscursus volgen – zoals HLN vorige week al berichtte. De vakbonden reageren meewarig. Hebben ze gelijk dat een oude vos zijn streken niet verleert? Of kan Haek na dertig jaar in leidinggevende functies alsnog veranderen? Jesse Segers,

Lees meer »

Lucien (49) verliest zijn trouwring net voor huwelijksverjaardag, maar metaaldetector brengt redding: “Ik had bijna een scheiding aan mijn been”

Een balletje trappen met zijn zoon en diens vrienden draaide voor Lucien Maxy bijna op een ernstige ruzie met zijn vrouw uit. De man verloor terwijl hij de bal wou stoppen, zijn trouwring. Met hulp van een metaaldetector werd het kleinood gelukkig teruggevonden. “Ik mocht er niet aan denken om straks mijn 18de huwelijksverjaardag te vieren zonder mijn trouwring.”

Lees meer »

Twintigers Jules, Louis en Jari pakken uit met nieuw concept Poco Padel in Veurne: “Unieke mix van sport en entertainment”

Met Poco Padel introduceren drie vrienden op zaterdag 27 juli een gloednieuw concept aan de Westkust. Hun padeltoernooi op het Will Tura Sportpark in Veurne mondt ‘s namiddags al uit in een ‘open air afterparty’. “Dit is uniek in onze regio, maar het idee slaat duidelijk aan bij zowel sportievelingen, feestvierders als sponsors.”
The post Twintigers Jules, Louis en

Lees meer »

Familie Desmet is zicht op zee kwijt nadat verlichtingspaal vlak voor balkon is geplaatst: “Ik kan die paal zelfs aanraken”

Sedert mei staat er een verlichtingspaal vlak voor de terrassen van de appartementen op de hoek van de Koning Ridderdijk met de Noordzeelaan in Westende. “Ik kan die zelfs aanraken”, zegt bewoner Christophe Desmet, wiens zicht op zee verstoord wordt. Tevergeefs klopte hij bij het gemeentebestuur en bij Fluvius aan. Hij wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Lees meer »

Francis Benoit reageert op heisa rond onkostennota’s: “Wij zijn met alles in orde”

Op de laatste gemeenteraad in Kuurne kwam gemeenteraadslid Tom Leece (Nieuw Kuurne) met een serieuze aanval. Hij beweert de onkostennota’s van de burgemeester en het schepencollege te hebben ingekeken en een aantal ‘hallucinante’ vaststellingen te hebben gedaan. De burgemeester zelf reageert dat er niets van aan is.
The post Francis Benoit reageert op heisa rond onkostennota’s: “Wij zijn met

Lees meer »