Youtubers ‘kruipen’ verlaten kusthotel binnen en tonen vergane glorie: “Dit is vet, man!”

Hotel Petit Rouge, dat in januari 2020 sloot, kreeg nog eens bezoekers over de vloer. Vier Youtubers gingen filmen in het leegstaande complex. Het collectief Urbex Explore zag dat de kamersleutels nog netjes aan de haak hingen. De bar bleek gevuld met bierflesjes én ook de jacuzzi en het zwembad stonden er nog. Al waren de Youtubers niet de enige gasten. “Er hing een heel bijzondere sfeer”, zegt Thijs Kuipers.

Meer krantenkoppen in België

Maatwerkbedrijf Werkplus uit Waregem viert 25ste verjaardag: “We zoeken altijd naar juiste werk voor de juiste persoon”

Dit weekend vierde maatwerkbedrijf Werkplus zijn 25-jarig bestaan. De sociale werkplaats groeide de voorbije decennia uit tot een vast begrip in de regio, en focust zich onder meer op fietsherstel, groenonderhoud, strijk-en poetshulp en een klusdienst.
The post Maatwerkbedrijf Werkplus uit Waregem viert 25ste verjaardag: “We zoeken altijd naar juiste werk voor de juiste persoon” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Welke creatieve West-Vlaming vindt na 91 jaar een nieuwe naam uit voor Sportpaleis, die vanaf 1 september 2025 samenwerkt met nieuwe partner AFAS Software

Ben je een creatieve West-Vlaming? Dan is het best mogelijk dat jouw nieuwe naam misschien in koeien van letters wordt geprojecteerd op het Sportpaleis. Na 91 jaar en door de samenwerking met de nieuwe partner AFAS Software mag iedereen helpen meedenken naar een nieuwe naam. De nieuwe samenwerking tussen be*at en AFAS Software start pas officieel op 1 september 2025,

Lees meer »

Justin Bieber, J.Lo of Jay-Z: welke superster staat op geheime sekstape van Diddy? “De wereld zal geschokt zijn”

Samen met Sean ‘Diddy’ Combs wankelen de sokkels van de allergrootsten in Hollywood. De Amerikaanse muziekmagnaat zit in de cel op beschuldiging van seksueel misbruik en mensenhandel. Dinsdag kwamen daar plotsklaps meer dan 100 aanklachten bij, ook van minderjarige slachtoffers. Celebrities vochten jarenlang om uitgenodigd te worden op zijn beruchte feestjes, maar vrezen nu vooral voor hun carrière. De vraag

Lees meer »

Legislatuur met liefst 20 wissels in Oostende

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 41 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Oostende, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Legislatuur met liefst 20 wissels

Lees meer »

WHO zet licht op groen voor test om mpox te detecteren

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het licht op groen gezet voor een eerste test om mpox te detecteren. Die moet helpen om de huidige epidemie beter te bestrijden, stelt de organisatie. “Een vroegtijdige diagnose van mpox maakt een snelle behandeling en zorg mogelijk, zo kunnen we het virus onder controle houden.”

Lees meer »

“Dit was met voorbedachten rade”: vrouw van slachtoffer parenclubmoord spreekt voor het eerst nu derde verdachte is aangehouden

In Nederland is een derde verdachte gearresteerd in het onderzoek naar de Maaseikse parenclubmoord. De 40-jarige ex-vriend van uitbaatster Siri C. (33) is mee in verdenking gesteld van moord op de 57-jarige Bert Heijmans, al ontkent ook hij elke betrokkenheid in de zaak. “Ik heb altijd al gedacht dat hier meer mensen mee te maken hadden”, getuigt de vrouw van

Lees meer »

“Sommigen lijken meer gelijk dan anderen”: Letse federatie klaagt ongeoorloofd manoeuvre Van der Poel tijdens WK aan

Krijgt het WK wielrennen in Zürich nog een staartje voor Mathieu van der Poel? De Nederlander werd na een sterke koers derde, maar was na afloop ook onderwerp van discussie na een (ongeoorloofd) manoeuvre in de finale, waarbij hij op het voetpad sprong en zo bijna een toeschouwer aanreed. Niet toevallig de Letse federatie heeft nu in een open brief

Lees meer »

Birgen Baes en KFCL (2A) blijven strijdvaardig na 3 op 15

Tweedeprovincialer KFC Lichtervelde blijft voorlopig een stuk beneden de eigen verwachtingen. In vijf matchen werd amper tweemaal gescoord. Eén van die goals leverde op de eerste speeldag drie punten op. Daarna verloor het team van trainer Birgen Baes vier keer na elkaar.
The post Birgen Baes en KFCL (2A) blijven strijdvaardig na 3 op 15 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tuinhier zorgt voor een mooie, groene en frisse gemeente

Traditiegetrouw start Tuinhier Kortemark het najaar met een evaluatie van de voorbije tuinkeuring over Groot-Kortemark. Op dinsdag 24 september werden de prijzen immers bekendgemaakt. Er werden prijzen uitgereikt in de categorie gevels, siertuinen en groenten.
The post Tuinhier zorgt voor een mooie, groene en frisse gemeente appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lijsttrekker Leen Warreyn maakt sterke beurt tijdens Unizo-debat

In aanwezigheid van tachtig geïnteresseerden heeft Unizo Alveringem in gemeenschapszaal de Kwelle een verkiezingsdebat georganiseerd. Burgemeester Liefooghe en oud-burgemeester Marc Wackenier stonden na lange tijd opnieuw tegenover elkaar. Het debat was pittig maar beschaafd.
The post Lijsttrekker Leen Warreyn maakt sterke beurt tijdens Unizo-debat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw orkaan op komst naar Florida? Meteorologen houden ontwikkelingen in Golf van Mexico nauwgezet in de gaten

Het zuidoosten van de VS is nog maar amper bekomen van de verwoestende impact van zware orkaan Helene of er staat al een nieuwe bedreiging klaar. Want in de komende dagen kan er zich boven de Westelijke Caribische Zee mogelijk een nieuwe tropische depressie ontwikkelen volgens de laatste weermodellen. Tegen het weekend zou die zelfs tot een orkaan kunnen uitgroeien.

Lees meer »