BV 24/7. Jacques Vermeire trakteert Amerikaans publiek op lesje Vlaams en Fabrizio uit ‘Temptation Island’ deelt kinderfoto

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

Meer krantenkoppen in België

Waarom de Britten zo boos zijn dat ze vandaag voor politieke aardverschuiving zorgen: “Ze trekken hier hun eigen tanden met nijptang omdat er geen geld is”

14 jaar conservatief beleid heeft de Britten arm, ziek en boos gemaakt. En daarom gaan ze straks massaal stemmen voor oppositiepartij Labour. Volgens de laatste peilingen staat het Verenigd Koninkrijk een heuse politieke aardverschuiving te wachten. “De Britten willen verandering”, zegt correspondente Lia van Bekhoven. Maar zal die er ook komen? En is er een kans dat de brexit wordt

Lees meer »

Federaal parket wil niemand vervolgen na Operatie Kelk: “Opnieuw grote klap voor slachtoffers”

Als het van het federaal parket afhangt, zal geen enkel kopstuk van de kerk zich voor de rechtbank moeten verantwoorden na Operatie Kelk, het onderzoek naar seksueel misbruik in de kerk. Volgens de eindvordering van het parket zijn de meeste zaken intussen verjaard. Bovendien zijn verschillende verdachten intussen overleden, of ze werden al eens berecht en kunnen dus niet opnieuw

Lees meer »

Worden open relaties meer aanvaard? BV’s klappen uit bed. “Ik heb ingezien dat vaste relatie meer voldoening geeft”

Ex-topmodel Kate Moss (50) houdt er losse zeden op na. De Britse promoot eerlijk haar open relatie. “Zij en haar lief (kunstenaar en edelman Nikolai von Bismarck, red.) geven elkaar de vrijheid om seks te hebben met anderen”, aldus intimi. Hoe staan BV’s tegenover de vrije liefde. In ‘TV Familie’ zijn ze opvallend rechtuit. “Dankzij mijn open relatie combineer ik

Lees meer »

Flakka-gebruiker pleegt inbraak bij dokter in Poperinge en steelt… cactus

De drug flakka doet blijkbaar vreemde dingen met de gebruikers. De rechter van Ieper veroordeelde een twintiger tot 11 maanden voor onder meer een inbraak bij een arts in Poperinge. De druggebruiker ging er bij de dokter vandoor met een cactus.
The post Flakka-gebruiker pleegt inbraak bij dokter in Poperinge en steelt… cactus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met allerlei technieken”

Verschillende massagetechnieken, een gezellige loungebar en zelfs een kidscorner? Welkom bij het Massagefestival van Moorsele. Te midden het groen van de landelijke natuur, verwelkomt Joke Lenez (56) iedereen op 20 en 21 juli. “En wie helemaal geprikkeld wordt, kan hier meteen ook les volgen.”
The post Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met

Lees meer »

De toekomst van Bpost

19:17 Bpost en zijn hoofdaandeelhouder, de overheid, kunnen fundamentele vragen over welke toekomst er nog is voor het bedrijf niet meer uit de weg gaan.

Lees meer »

Asbestcontrole in Kortrijkse jeugdlokalen positief afgerond: “Geen enkele acute situatie”

De gratis asbestinventarisatie om risicovolle asbestmaterialen op te sporen en aan te pakken in jeugdlokalen is afgerond. Van de 23 gebouwen werden er 11 als niet-asbestveilig beschouwd. “Ondanks dat er geen dringende grote ingrepen nodig blijken, neemt de stad initiatief om kwaliteitsvolle lokalen voor ons jeugdwerk te garanderen”, zegt Bert Herrewyn, schepen van Kinderen en Jongeren.
The post Asbestcontrole

Lees meer »

Laatste tickets voor Jasper Steverlinck op Blender

Voor de eerste editie van Blender bundelen Wilde Westen en Schouwburg Kortrijk de krachten voor een zomerse concertreeks in Bolwerk. Deze muzikale mix serveert 12 concerten van alle genres gedurende drie weken. Op het programma staat onder meer Jasper Steverlinck op donderdag 4 juli vanaf 20 uur. Een goedgevulde bar en foodtrucks zorgen voor extra beleving.
The post Laatste

Lees meer »