Average Rob, Kim Van Oncen en Tiany Kiriloff op vingers getikt voor verborgen reclame op sociale media

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft de influencers Kim Van Oncen, Véronique Leysen, Lies Clerx, Robert Van Impe (Average Rob) en Tiany Kiriloff een waarschuwing gegeven voor het niet naleven van het mediadecreet. In video’s op hun socialemediaplatformen hebben ze bij bepaalde posts niet duidelijk genoeg aangegeven dat het om commerciële communicatie ging.

Meer krantenkoppen in België

Mysterieus paradijs waar ze hun miserie vergeten: dit is Roc Agel, het buitenverblijf van Albert en Charlene van Monaco

Prins Albert (66) komt er herbronnen, prinses Charlene (46) bracht er de lockdown en haar herstel door, prinses Stéphanie (59) verzorgde er circusolifanten en Rainier III en Grace maaiden er hooi en stonden er achter het fornuis. Hun toevluchtsoord Roc Agel is zowat de enige plek op aarde waar de Grimaldi’s zichzelf kunnen zijn. Prinses Grace noemde het zelfs de

Lees meer »

LIVE. Histori­sche gevangenen­ruil tussen Rusland en Westen: dit weten we al over de grootste ruil sinds Koude Oorlog

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »