CELEB 24/7. Hailey Bieber poseert in lingerie voor de feestdagen en Arnold Schwarzenegger krijgt bezoek van een ezel

Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

Meer krantenkoppen in België

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

Anderlecht moet eerste competitiewedstrijd tegen STVV achter gesloten deuren spelen als straf voor stilgelegd bekerduel tegen Standard

Anderlecht zal het tijdens de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, op 27 juli thuis tegen STVV, zonder de steun van de fans moeten doen. Paars-wit moet die match namelijk achter gesloten deuren afwerken als straf voor het stilgelegde bekerduel tegen Standard van vorig seizoen. Anderlecht zou bij het BAS beroep kunnen aantekenen, maar heeft beslist dat niet te doen.

Lees meer »

Luk (70) miste amper een festival, nam er duizenden foto’s en is nu zelf te zien in Dranouter: “Onze manier om merci te zeggen”

Oervrijwilliger Luk Dombrecht (70) neemt sinds jaar en dag foto’s in Dranouter, een van ’s lands oudste festivals. Voor de viering van het gouden jubileum stelt Dranouter een fractie van zijn duizenden foto’s tentoon in het dorp. Ook Luk is er te zien. “Maar die beelden waren moeilijk te vinden, want zelf staat hij niet graag op foto.”
The

Lees meer »

“Ik kan ook genieten van een ontbijt met romige croissants, hoor”: Midzomernachten met Sandra Bekkari

Ze heeft er een heel mooie term voor: ‘happy attacks’. Al lijken die ‘geluksaanvallen’ bij haar niet acuut, maar chronisch. Sandra Bekkari eet, kookt, zorgt, loopt en wandelt altijd intens. “Het leven verloopt met ups en downs, maar ik probeer wel zoveel mogelijk te genieten van de kleine gelukjes. Een heerlijk koffietje met een stukje lekkere chocolade, een mooie zonsopgang…”

Lees meer »

Kortemark is zoveelste waterlek in Stadenstraat meer dan beu: “We vragen plan van aanpak van Watergroep”

In de Stadenstraat in Zarren (Kortemark) ontstond donderdagavond opnieuw een groot waterlek dat de straat blank zette. Het is het tweede waterlek in evenveel weken maar al het zoveelste de afgelopen jaren. De gemeente is de situatie dan ook kotsbeu. “We zijn inderdaad misnoegd, zo kan het niet langer”, reageert burgemeester Karolien Damman. “Binnenkort moet De Watergroep ons een plan

Lees meer »

Opgepast voor fraude door ‘kaartophalers’: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge

Op de openingsdag zaterdag namen meteen al tientallen een verfrissende duik in het water van de in de zomer jaarlijkse terugkerende zwemzone in de Coupure. Door het mooie weer op zaterdag heeft de zwemzone, die nog toegankelijk is tot en met 1 september, de start dus niet gemist.
The post Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge appeared first on

Lees meer »

“Provocerende” (en verwijderde) video met Onana die “op scheenbeen van Mbappé gaat tackelen” doet wenkbrauwen fronsen in het buitenland

Wat bedoeld was als een ludieke video, is uitgegroeid tot een ongewild brandhaardje. Een clip van de Brusselse komiek Pablo Andres met Amadou Onana (22) in de hoofdrol doet de wenkbrauwen fronsen in het buitenland. Of toch de zin waarin Onana zingt dat hij “het scheenbeen van Mbappé zal tackelen.” De video werd gedeeld op de sociale media van de

Lees meer »