Portugese premier Antonio Costa stapt op na corruptieonderzoek

De Portugese premier Antonio Costa heeft dinsdag zijn ontslag ingediend, nadat de politie zijn ambtswoning had doorzocht in het kader van een corruptieonderzoek. De 62-jarige Costa, lid van de Socialistische Partij, was sinds 2015 premier van Portugal.

Meer krantenkoppen in België

VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar

De partij VOOR Koekelare heeft haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Dit gebeurde op de jaarlijkse Chateaubriand-avond, waar lijsttrekker en schepen Jan Lievens de kandidaten voorstelde aan 400 aanwezigen.
The post VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minderjarige joyriders van 13, 15 en 16 jaar oud crashen op parking van Makro in Deurne, zwaargewonde jongen ondertussen buiten levensgevaar

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar, maar dat is nu geweken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

Elke Bleyaert, vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, verliest rechtszaak tegen Amerikaans fitnessbedrijf

Een opmerkelijke zaak: Elke Bleyaert, de vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, is door een Amerikaans fitnessbedrijf voor de rechter gedaagd. “Het bedrijf heeft het woord ‘peloton’ gemonopoliseerd”, reageert Bleyaert. Na maanden procederen heeft Bleyaert de rechtszaak verloren. The Women Peloton is de grootste vrouwelijke fietscommunity in ons land.

Lees meer »