Spilfiguur in zaak-Pichal blijft langer in de cel

De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft dinsdag beslist dat acteur Reuben D.B. (34) in de gevangenis moet blijven. Dat werd vernomen bij het parket-generaal.

Meer krantenkoppen in België

Maatwerkbedrijf in Gentbrugge geeft herbruikbare Gentse Feesten-beker grondige wasbeurt: “Over 8 dagen allemaal proper en gestapeld”

De Gentse Feesten zijn voorbij en dat betekent dat de nieuwe uniforme herbruikbare beker, die op 9 pleinen gebruikt werd, een extra grondige wasbeurt krijgt. Dat gebeurt om de bekers te kunnen stockeren en later ook door te verhuren. 3 maatwerkbedrijven nemen samen bijna 400.000 exemplaren voor hun rekening. Een groot deel komt bij Groep Intro in Gentbrugge terecht, waar

Lees meer »

Verpleegster uit Genk moet mogelijk voor assisen verschijnen voor toedienen van een dodelijke dosis medicatie: “Zaak sleept al meer dan 10 jaar en het is nog steeds niet voorbij”

De Genkse verpleegster die verdacht wordt van het toedienen van een dodelijke dosis medicatie aan een terminale patiënt in het Ziekenhuis Oost Limburg moet mogelijk voor het hof van assisen verschijnen. Het slachtoffer leed aan terminale kanker, maar een autopsie wees uit dat ze niet overleden was door de ziekte. Volgens de correctionele rechter in Tongeren gaat het om doodslag

Lees meer »

Opnieuw koninklijke erkenning voor Daikin

Twee leidinggevenden van Daikin Europe hebben de titel van commandeur in de Leopoldsorde ontvangen. De grootste private werkgever in Oostende telt daarmee vier leden met deze titel.
The post Opnieuw koninklijke erkenning voor Daikin appeared first on KW.be.

Lees meer »

150 mannen moeten opnieuw DNA-test afleggen in cold case Ingrid Caeckaert, ook roofmoordenaar Marc Gevaert: “Ik heb er niets mee te maken, ik heb een alibi”

Alle 150 mannen die voorkomen in het moordonderzoek uit 1991 van Ingrid Caeckaert zullen een DNA-staal moeten afgeven. Op die manier wil het gerecht de cold case van ruim dertig jaar geleden alsnog oplossen. Een van hen is Marc Gevaert die levenslang vastzit voor een dubbele roofmoord. “Ik hoop dat ik nog mag meemaken dat de zaak opgelost wordt”, zegt

Lees meer »

Geen olympisch diploma voor roeiers Tibo Vyvey en Niels Van Zandweghe

De Brugse roeiers Tibo Vyvey en Niels Van Zandweghe zijn vrijdagvoormiddag op de derde plaats geëindigd in de B-finale van de lichte dubbeltwee op de Olympische Spelen in de Franse hoofdstad Parijs. Met een negende plaats in totaal grijpen ze zo nipt naast een olympisch diploma.
The post Geen olympisch diploma voor roeiers Tibo Vyvey en Niels Van Zandweghe

Lees meer »