“Ik vond niet dat ze naar rehab moest”: hoe Mitch Winehouse tien jaar na de dood van Amy nog steeds miljoenen opstrijkt

Mitch Winehouse (72) heeft klacht ingediend tegen twee vriendinnen van z’n in 2011 overleden dochter Amy. Die zouden serieus wat geld hebben verdiend aan de veiling van persoonlijke items van de zangeres. Maar dat geld had naar haar nalatenschap moeten gaan, vindt Mitch. Al lijkt vooral hijzelf daarvan te profiteren. En dat voor een man die volgens omstaanders te weinig deed om z’n dochter van haar droeve lot te redden.

Meer krantenkoppen in België

Gokbedrijven en amateurclubs slaan handen in elkaar, maar wat als binnenkort de regels verstrengen? “Andere sponsors vinden ze gewoon niet meer”

Het is vanaf 1 januari 2025 gedaan met gokreclame op de borst van voetbalspelers. Volgens het Koninklijk Besluit op gokreclame van 27 februari 2023 mag er vanaf dan enkel een klein logo zonder slogan op het shirt staan. Niet alleen profclubs worden getroffen door de regels; het lijkt erop dat steeds meer gokbedrijven de weg naar het amateurvoetbal vinden. Maar

Lees meer »

Titel van ereschepen voor 62-jarige Rita Dewulf

Gewezen CD&V-schepen Rita Dewulf (62) uit de Makeveldmolenstraat komt in aanmerking voor de titel van ereschepen en krijgt die titel toegekend tijdens de gemeenteraadszitting van maandagavond 16 september vanaf 19 uur in de Seminariezaal van het stadskantoor.
The post Titel van ereschepen voor 62-jarige Rita Dewulf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Italië kondigt code oranje af voor ‘depressie Boris’: “Er kan meer dan 200 mm neerslag vallen in komende dagen”

Nadat depressie Boris Centraal-Europa de afgelopen dagen overspoelde met regen is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië zet zich schrap voor heel wat neerslag en kondigde code oranje af. Lokaal kan er tot het einde van de week volgens de weermodellen tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog meer. Ook in Italië kan Boris dus nog

Lees meer »

Personeel klaagt overbevolking in Mechelse gevangenis aan: “156 gedetineerden in plaats van 84, dat is om problemen vragen”

De Mechelse gevangenis zit over- en overvol. Er is plaats voor 84 gedetineerden, op dit ogenblik zitten er bijna dubbel zoveel. Voor veertien gevangenen is er zelfs geen bed meer beschikbaar. Zij kunnen niet anders dan op de grond slapen. “Dit is gewoon om problemen vragen. Je ziet en voelt de spanningen elke dag toenemen”, reageert een cipier.

Lees meer »

Chiro reist door de tijd op kamp in Limburg

De Pittemse Chiro ’t Kartouchke ging deze zomer op kamp naar jeugdverblijf Sloerodoe in Bocholt. Net zoals elk jaar was er ook dit maal een kampthema en dat was dit jaar ‘Tijdreizen’. De meeste spelletjes en activiteiten van het kamp stonden dan ook in het teken van dit thema. Sommige afdelingen reisden door de tijd
The post Chiro reist

Lees meer »