Eloise van Oranje over haar levensstijl zonder alcohol: “Ik dacht eerst dat ik dood ging”

Eloise van Oranje (21) is al een tijdje bezig met een gezonde levensstijl. De ‘gravinfluencer’ begon aan een acht weken durend programma dat ongeveer 2500 euro kost. Onlangs deelde ze trots de resultaten daarvan op haar Instagram, maar nu geeft ze ook een update over haar nieuwe levensstijl in de podcast ‘Maandag Klaagdag’: “Ik heb sinds het begin geen alcohol meer gedronken.”

Meer krantenkoppen in België

Lichaam Laura Trappeniers vijf maanden na gruwelmoord in Tenerife vrijgegeven, maar waarom dat zo lang duurde, is onduidelijk

“Laura verdient een waardig afscheid na de gruwel die haar is aangedaan.” Dat zeggen haar vrienden nu het lichaam van Laura Trappeniers (66) vijf maanden na haar dood is vrijgegeven. De Vlaamse vrouw werd in april vermoord gevonden in de zee, enkele dagen nadat ze plots verdween in Tenerife samen met haar echtgenoot Marc Olbrechts (71). In het onderzoek zelf

Lees meer »

Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit

Drie kandidaten komen bij deze verkiezingen uit voor een andere partij. Hugo De Bondt ruilde N-VA in voor Vlaams Belang, Matthias Vyncke ruilde Open VLD in voor N-VA en Dirk Rosson stapte van de socialisten naar PVDA over.
The post Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Legislatuur met liefst 20 wissels in Oostende

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 41 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Oostende, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Legislatuur met liefst 20 wissels

Lees meer »

Eerste van drie politieke debatten Jess FM vanavond in GC Gilwe

Jess FM, de regioradio voor groot Menen, Wevelgem, Wervik en Ledegem, pakt in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober, driemaal uit met een politiek debat met de lijsttrekkers van Wervik, Wevelgem en Menen. ‘Het Groot Debat Wervik’ is vanavond vanaf 19 uur live in de theaterzaal van het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe.
The

Lees meer »

KIJK. Jani Kazaltzis krijgt inzinking bij het overnemen van frituur in ‘Jani & James doen het zelf’: “Straks duw ik je kop in de olie”

Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39) duiken met frisse moed de wereld van de frituur in tijdens ‘Jani & James doen het zelf’. Na avonturen in de thuiszorg, kringloopwinkel en een lagere school, blijkt dit echter een flinke uitdaging. De glimlach verdwijnt al snel en maakt plaats voor een negatieve sfeer, en dat vooral bij Jani.

Lees meer »

‘Herbegrafenis’ in Kooigem: “Al is Kooigem hun niets waard, toch zijn we Kortrijks staart”

Op 3 december 1976 werd Kooigem symbolisch begraven, toen de kleine gemeente haar zelfstandigheid verloor door de fusie met Kortrijk. Zaterdag 12 oktober, bijna vijftig jaar later, organiseren de Kooigemnaren een ‘herbegrafenis’ van hun gemeente. Dat om vlak voor de lokale verkiezingen nog eens aandacht te vestigen op de staart van Kortrijk.
The post ‘Herbegrafenis’ in Kooigem: “Al is

Lees meer »

Westhoek pioniert met 5G-technologie voor hulpdiensten: “Essentiële stap in de verdere digitale ontwikkeling van de regio”

Op 4 oktober, bijna exact een jaar na de zware overstromingen in de Westhoek, namen de lokale hulpdiensten de eerste gloednieuwe 5G-antennes van het Flanders Smart Fields-project in gebruik. Dankzij de 5G-antennes kunnen brandweer, politie en ziekenhuizen voortaan rekenen op een stabiele en beveiligde breedbandverbinding en zijn ze beter uitgerust om snel te reageren bij interventies. Deze technologische vooruitgang speelt

Lees meer »

Bovengrondse chalet op rommelmarkt

Ter gelegenheid van de rommelmarkt in Koolskamp kwam Frans Devos op het idee om een bovengrondse chalet te plaatsen.
The post Bovengrondse chalet op rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen uitgesteld worden

De Europese Supercup in het vrouwenbasketbal tussen het Besiktas van Julie Allemand en het Fenerbahçe van Emma Meesseman moest woensdag wegens wangedrag van de Turkse supporters uitgesteld worden. De Europese basketfederatie meldde dat de wedstrijd donderdag om 16 uur (15 uur Belgische tijd) zonder publiek gespeeld zal worden.
The post KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen

Lees meer »