Luchthaven Oostende leidt vluchten om naar Brussel door storm Ciarán

Door de hevige storm Ciarán past ook de luchthaven van Oostende zijn vluchten aan. Donderdag worden de aankomende en vertrekkende vluchten omgeleid naar Brussel. Op de luchthaven werden kleinere vliegtuigen binnen geplaatst.

Storm Ciarán zorgt ook voor een aangepast vluchtschema op de luchthaven van Oostende. Daar worden enkele vluchten aangepast. De vluchten die vanuit Oostende zouden vertrekken, vertrekken nu van Zaventem. Ook vluchten die zouden landen op Oostende, worden omgeleid naar Brussel. Een vlucht die in der nacht van donderdag op vrijdag toekomt, staat gepland om te landen in Oostende. “We bekijken nog hoe de storm verder evolueert”, klinkt het bij de luchthaven.

Verder werden ter plaatse ook enkele maatregelen genomen. De grote vliegtuigen werden met de neus in de wind geplaatst. Kleinere toestellen werden in de loodsen gezet. Materiaal werd zo veel mogelijk vastgemaakt.

Meer over de stormschade in West-Vlaanderen lees je hier.

The post Luchthaven Oostende leidt vluchten om naar Brussel door storm Ciarán is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Drugsdealers geklist in Izegem dankzij tussenkomst droneteam; ook controles in buurt van station Roeselare

Woensdag voerde politiezone RIHO een controleactie in het ‘Actieplan Python’ in de stationsomgevingen van Roeselare en Izegem. Daarbij kregen ze bijstand van de federale collega’s. “Er waren politiemedewerkers in uniform en in burger. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving willen wij het volgende rechtzetten. Wij waren aanwezig in de onmiddellijke omgeving van het station en perimeter op het moment van de

Lees meer »

Colruyt Group sluit succesvol tweede Belgische mosselseizoen af

Colruyt Group viert het einde van het tweede succesvolle mosselseizoen van Zeeboerderij Westdiep, de eerste commerciële zeeboerderij in België. Gelegen voor de kust van Nieuwpoort, werd de installatiewerken van dit ambitieuze project gestart in februari 2022,met als doel duurzame Belgische mosselen te kweken. De eerste oogst vond plaats in de zomer van 2023 en sindsdien zet het bedrijf in op

Lees meer »

Kuifje, maar ook FC De Kampioenen en graphic novel: na 10 jaar weer exporuimte over Belgische strip in Stripmuseum in Brussel

Het Stripmuseum in Brussel heeft voortaan weer een tentoonstellingsruimte over Belgische striphelden. 10 jaar geleden werd de tentoonstelling over de geschiedenis van het Belgische stripverhaal opgedoekt, maar daar komt nu dus weer verandering in. De grote namen zoals Kuifje of Suske en Wiske komen aan bod, maar ook nieuwere strips zoals FC De Kampioenen of de graphic novel.

Lees meer »

AVMO-meisjes slopen stokoud clubrecord op 4x200m: “De toekomst oogt rooskleurig”

Het atletiekseizoen wordt in september traditioneel afgesloten met de nationale aflossingskampioenschappen. AV Molenland was met vier teams aanwezig in het Oost-Vlaamse Oordegem en deed het daar erg goed. De mannen liepen op de 4x800m naar nationaal zilver, terwijl de vrouwen, met een piepjonge ploeg, achtste werden op de 4x200m en dat in een nieuw clubrecord.
The post AVMO-meisjes slopen

Lees meer »

Was het pausbezoek wel zo’n succes als het leek?

De paus maakte een goede beurt tijdens zijn bezoek aan ons land, vooral in zijn veroordeling van het misbruik. Maar daarmee is het vertrouwen in de Belgische kerk nog niet hersteld. De bisschoppen hebben huiswerk gekregen. De vraag is nog maar of ze de beloften van de paus kunnen waarmaken.

Lees meer »

Angulo waant zich Neymar, Van Bommel zweept de Bosuil op en blunderende doelmannen: alle highlights van speeldag 9

Hét moment van deze speeldag in de Jupiler Pro League: uiteraard de stopgezette derby tussen Antwerp en Beerschot. Een nieuw dieptepunt voor de Ratten, maar bij de Great Old kon de pret niet op. Ex-trainer Mark van Bommel, die interesse geniet van Anderlecht, zweepte de Bosuil zelfs even op. Paars-wit van zijn kant kon opnieuw niet winnen, maar Angulo en

Lees meer »