Michel Van den Brande vraagt partner Sofie ten huwelijk bij ‘De Tafel van Gert’

De bekende stellingbouwer Michel Van den Brande (62) is verloofd met zijn partner Sofie. Hij vroeg haar ten huwelijk tijdens de opnames van de talkshow ‘De Tafel van Gert’ op Play4. “Is het dan nu geen tijd voor een aanzoek? Sofie zit daar op de eerste rij”, stelde Gert voor. Waarop Michel op Sofie afstapte en haar om de hand vroeg. “Mijn knieën zijn kapot, dus jij moet op uw knie zitten”, zei Michel. Waarop Sofie volmondig ‘ja’ antwoordde op de vraag.

Woensdagavond was Michel Van den Brande uit Blankenberge te gast bij de talkshow ‘De Tafel van Gert’. Op de vraag of hij getrouwd was met zijn partner Sofie antwoordde hij eerlijk ‘neen’. “We zijn nog niet getrouwd, we zijn dat nog aan het uitzoeken. Toen ik 60 jaar werd, besefte ik dat ik vergeten was om te scheiden van mijn vorige vrouw. Maar ondertussen is dat wel al gebeurd”, legt hij uit.

Op de knie

“Is het dan nu geen tijd voor een aanzoek? Sofie zit daar op de eerste rij”, vroeg Gert. Onder luide aanmoediging van de andere gasten, zoals James Cooke en Saartje Vandendriessche en het publiek stapte Michel op het publiek af en haalde hij haar uit de tribune. “Jij moet op uw knie gaan zitten, want mijn knieën zijn kapot”, zei Michel. Waarop Sofie door de knie ging en hij de ultieme vraag stelde “Wil je met me trouwen? Maar serieus e”. Met volle overtuiging antwoordde Sofie ‘ja’, waarna ze elkaar een kus gaven en hartelijk omhelsden.

The post Michel Van den Brande vraagt partner Sofie ten huwelijk bij ‘De Tafel van Gert’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Geen vaccins, geen behandeling en tot 90% risico op overlijden: uitbraak Marburgvirus in Rwanda baart WHO zorgen

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor het marburgvirus. Het virus, dat een neefje is van het al even gevreesde ebolavirus, zorgde al voor acht doden in Rwanda. “Er werken veel Belgen in het land, dus er is een kans dat het ook naar hier komt door toevallige reizigers”, verklaart viroloog Kevin Ariën van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Hij legt uit

Lees meer »

Lennert Vanlathem tevreden na zijn WK-debuut in Zürich

Aan het WK in Zürich stond ook een Oostduinkerkenaar aan de start. Lennert Vanlathem (24) reed mee bij de C1-klasse en werd zowel in de tijdrit als in de wegrit zevende.
The post Lennert Vanlathem tevreden na zijn WK-debuut in Zürich appeared first on KW.be.

Lees meer »

Illegale slapers in oud gerechtshof in Hasselt

In het oud gerechtshof in het centrum van Hasselt blijven mensen illegaal slapen. Na dit weekend starten de werken om in het voormalige justitiegebouw op de Havermarkt 50 appartementen te maken. Om de veiligheid te garanderen, mogen er geen onbevoegden op de werf rondlopen.

Lees meer »

Gerepatrieerde Belgen getuigen over evacuatie uit Libanon: “Moeilijke beslissing, maar het wordt er elke dag gevaarlijker” 

De Belgen die gisteren uit Libanon geëvacueerd zijn, vertellen dat de situatie er niet langer houdbaar was. Ze zijn dankbaar om terug in België te zijn, maar denken ook aan hun familie en kennissen die nog in gevaar verkeren. Later vandaag worden er volgens minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib (MR) opnieuw een 50-tal landgenoten gerepatrieerd.

Lees meer »

Grote staking Amerikaanse havenarbeiders voorbij na voorlopig akkoord

De stakende havenwerkers in veertien grote havens aan de Amerikaanse oostkust gaan weer aan de slag. Dat hebben de vakbond en de werkgevers donderdagavond (lokale tijd) laten weten in een gezamenlijke verklaring. De twee partijen hebben een “principeakkoord” bereikt over de lonen en het sociaal akkoord is verlengd tot 15 januari.

Lees meer »

Extra middelen om drugstrafiek in haven van Zeebrugge tegen te houden

Federaal minister van financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) heeft een budget vrijgemaakt om 50 extra medewerkers aan te werven in de haven van Zeebrugge. Daarnaast komen tegen eind 2023 de twee mobiele cargoscanners toe. Die maatregelen moeten er mee voor zorgen dat er het drugsverkeer in de haven zoveel mogelijk kan worden vermeden. En dat is nodig: in de eerste

Lees meer »

Verdachte gevallen Marburgvirus in Hamburg testen negatief

De vermeende besmetting met het Marburgvirus van twee personen in Hamburg is niet bevestigd. De tests vielen negatief uit, zegt de Hamburgse Sozialbehörde, de overheidsdienst bevoegd voor gezondheidsbeleid. Een van de twee had kort daarvoor in Rwanda in een ziekenhuis gewerkt, waar ook mensen behandeld worden die besmet zijn met het virus.

Lees meer »