Gwen Deprez brengt de komische volkse monoloog ‘Massagesalon’ in Middelkerke

Op 4 en 5 november, respectievelijk om 20 uur en 15 uur, brengt Gwen Deprez onder de vleugels van Theater Magie en coach Marjan Deschacht de monoloog ‘Massagesalon’.

In deze monoloog van Erich Bleich vertelt Gwen Deprez als Marie Caspari hoe ze haar fruitkraam op de markt kon ruilen voor een eigen wellness- en beautysalon. Op het einde van een werkdag gaan we op bezoek bij Marie, waar ze ons in een sappig taaltje vertelt over haar familie, haar nieuwe vriend, de producten die ze gebruikt, haar klanten van allerlei pluimage en over haar stomende dromen en fantasieën. Een heuse volkse komedie dus, waarbij de vertelling om de haverklap doorspekt wordt met pikante en kleurrijke onthullingen.

Sleutel tot succes

Als coach hoefde Marjan Deschacht Gwen niets nieuws te leren. Haar rol was om Gwen te inspireren het beste van zichzelf te geven. “Ik moest haar leiden naar wegen die Gwen misschien nooit uit eigen beweging zou inslaan”, zegt Marjan. “Marjan fungeerde als de gids die de pijl precies in de juiste richting stuurde. Ze voorzag me van de nodige kritische feedback, wat absoluut noodzakelijk was. De scheidslijn tussen falen en slagen is namelijk bijzonder dun, soms zit je te dicht op een situatie om te zien waar verbeteringen mogelijk zijn. Een stap terug nemen is dan de sleutel tot succes en Marjan vervulde die rol”, legt Gwen Deprez uit.

“Wat we te horen krijgen, is niet altijd even stichtend, maar daarom niet minder komisch. En al verlaten we de zaal met een lachkramp, toch blijft een soort schuldgevoel achter omdat we het gevoel hebben dat we stiekem bij de buurvrouw in het familiealbum en in de lingeriekast gesnuffeld hebben.” (PG)

‘Massagesalon’ is een van de zeldzame hoogtepunten uit het moderne komedierepertoire van de betere soort. Geniet mee en reserveer meteen voor een deugddoende verbale massagebeurt in haar salon in CC De Branding, Populierenlaan 35 in Middelkerke op 4 en 5 november, respectievelijk om 20 uur en 15 uur. Kaartjes kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via mail: [email protected].

The post Gwen Deprez brengt de komische volkse monoloog ‘Massagesalon’ in Middelkerke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

Jitske Van de Veire vertelt in tranen over scheiding van haar ouders in podcast van papa Peter: “Mijn zorgeloosheid was weg”

Onderneemster Jitske Van de Veire (31) voert het meest eerlijke gesprek met haar vader Peter Van de Veire (52) in diens podcast ‘De zandloper’. Ze praat over haar kindertijd, de scheiding van haar ouders en hoe ze nu in het leven staat. “Ik neem het jullie niet meer kwalijk. Maar toen begreep ik niet dat mensen kinderen maken en niet

Lees meer »

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »