Cato en Suzanne bundelen krachten en openen samen Mysa en Suzette: “Een schoonheidsspecialiste en kapster onder één dak”

Cato Meersdom van Mysa esthetiek en Suzanne Gelein van kapsalon Suzette slaan de handen in elkaar en openen op zaterdag 4 november samen een zaak in de Gasthuisstraat 49 in hartje Poperinge.

De Poperingse Cato Meersdom (24) startte in oktober 2020 met Mysa Esthetiek in bijberoep bij haar mama thuis. Zij volgde een opleiding schoonheidszorgen. Suzanne Gelein (23) volgde na haar bachelor Bedrijfsmanagement een voltijdse dagopleiding tot kapster. In oktober 2022 begon de Poperingse Suzanne in haar ouderlijk huis in hoofdberoep met Kapsalon Suzette.

Mysa Esthetiek en Kapsalon Suzette slaan nu de handen in elkaar om samen een zaak te starten in de Hoppestad. “Het idee om samen onze krachten te bundelen kwam eigenlijk al heel vroeg ter sprake, omdat we elkaar ook al even kennen. We zijn namelijk vriendinnen sinds het middelbaar”, klinkt het bij Cato en Suzanne.

Kinderdroom

“In de zomer van 2021 maakte Suzanne de beslissing om zich nog bij te scholen tot kapster. Meteen na deze beslissing kwam het idee om ons in de toekomst samen te vestigen op één locatie en op die manier onze krachten te bundelen. In september 2022 werd ons idee een feit en konden we beginnen met het uitwerken van dit idee”, legt Cato uit. “Voor ons beide is zelfstandig een salon uitbaten, de één als schoonheidsspecialiste en de ander als kapster, een kinderdroom.”

Versterken

De zaken blijven gescheiden, maar er is wel een overkoepelende naam: Mysa en Suzette. “We ontdekten dat we elkaar kunnen versterken door samen te werken. Onze visie sluit bij elkaar aan. We richten beide op een persoonlijke service voor de klant. Als klant kan je op éénzelfde locatie terecht voor meerdere diensten. Als ondernemers geeft co-retail ons de kans om onder andere kosten, ervaringen en kennis te delen”, vult Suzanne aan.

Bij Mysa Esthetiek kan je terecht voor de klassieke schoonheidsbehandelingen waar natuurlijke schoonheid en ontspanning centraal staan. Bij Kapsalon Suzette ben je welkom voor haarverzorging en -styling. Zowel voor haar, voor hem en kinderen. “Mensen kunnen eenvoudig een afspraak vastleggen via het online boekingssysteem op onze websites.” Mysa en Suzette opent op zaterdag 4 november in de Gasthuisstraat 49 in Poperinge. “Op die dag is iedereen welkom op onze grote opening om een kijkje te nemen en te klinken op onze nieuwe locatie.”

Info en online afspraken maken: www.mysa-esthetiek.be en www.kapsalonsuzette.be.

The post Cato en Suzanne bundelen krachten en openen samen Mysa en Suzette: “Een schoonheidsspecialiste en kapster onder één dak” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Angulo waant zich Neymar, Van Bommel zweept de Bosuil op en blunderende doelmannen: alle highlights van speeldag 9

Hét moment van deze speeldag in de Jupiler Pro League: uiteraard de stopgezette derby tussen Antwerp en Beerschot. Een nieuw dieptepunt voor de Ratten, maar bij de Great Old kon de pret niet op. Ex-trainer Mark van Bommel, die interesse geniet van Anderlecht, zweepte de Bosuil zelfs even op. Paars-wit van zijn kant kon opnieuw niet winnen, maar Angulo en

Lees meer »

Maatwerkbedrijf Werkplus uit Waregem viert 25ste verjaardag: “We zoeken altijd naar juiste werk voor de juiste persoon”

Dit weekend vierde maatwerkbedrijf Werkplus zijn 25-jarig bestaan. De sociale werkplaats groeide de voorbije decennia uit tot een vast begrip in de regio, en focust zich onder meer op fietsherstel, groenonderhoud, strijk-en poetshulp en een klusdienst.
The post Maatwerkbedrijf Werkplus uit Waregem viert 25ste verjaardag: “We zoeken altijd naar juiste werk voor de juiste persoon” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar lief en leed: “Hoe we dat gedaan hebben? Gezond leven en eten!”

Feest, ballonnen en live muziek in het woonzorgcentrum De Zilverberg voor de viering van het briljanten huwelijk van Marie-Madeleine Soenen (88) en André Stragier (95) in Roeselare. Schepenen Bart Wenes en Stefaan Van Coillie waren namens de Motena en de stad aanwezig om het briljanten koppel van harte te feliciteren.
The post Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar

Lees meer »

KIJK. De speech van de Bayern-CEO voor Kompany: “We zijn blij dat je hier bent en ons weer vreugde bezorgt”

Het gebeurt zelden dat een absolute topclub na een pijnlijke nederlaag de trainer zó opvallend in bescherming neemt. Het gebeurde woensdagavond niettemin bij het traditionele diner van Bayern München. CEO Jan-Christian Dreesen stond op en gooide bloemetjes naar Vincent Kompany. Wat zeggen we? Een ganse ruiker. Alles samen duurde de toespraak — met veel euh’s en veel herhalingen van hetzelfde

Lees meer »

Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad van Ardooie de voorbije zes jaar: Overlijden Karlos Callens laat grote indruk na

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 19 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Ardooie, zetelen er vandaag nog 15 in de gemeenteraad.
The post Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Stad Antwerpen neemt nieuwe regels op in politiecodex tegen onzedelijk gedrag

De stad Antwerpen heeft enkele nieuwe regels ingeschreven in de politiecodex van de stad, om ongepast of aanstootgevend gedrag tegen te gaan. Dat deed ze nadat een aantal zaken uit het Strafwetboek zijn gehaald. De nieuwe regels moeten onder meer wantoestanden in het Schipperskwartier tegengaan. Maar oppositiepartijen Groen en PVDA vinden de regels te vaag en vrezen dat er nu

Lees meer »

Havenarbeiders aan Amerikaanse oostkust gaan toch staken: groot probleem voor levering van levensmiddelen, auto’s en containers

Werknemers in havens langs de Amerikaanse oostkust en in de Golf van Mexico gaan vanaf dinsdag staken in een conflict over hoger loon. Dat heeft de vakbond voor havenarbeiders International Longshoremen’s Association aangekondigd. Via de havens van onder meer Boston, New York en Texas wordt ongeveer de helft van de zeevracht van de Verenigde Staten verwerkt.

Lees meer »

Leerlingen zetten hun sportiefste beentje voor

De leerlingen van VBS Oogappel liepen op woensdag 18 september de ziel uit hun lijf tijdens de jaarlijkse veldloop naar aanleiding van de Vlaamse loopweken voor scholen van MOEV. Op het sportterrein achter de brandweerkazerne in de Zuidstraat moesten de kinderen enkele rondjes lopen. Hoe ouder, hoe meer rondjes ze voor de voeten kregen geschoven.
The post Leerlingen zetten

Lees meer »