Werkkamer van de Sint vind je in Roesbrugge

De Sint brengt op vrijdag 10 november een bezoek aan de kinderen in Roesbrugge. Hij heeft er ook zijn werkkamer die je een bezoekje kan brengen.

“Om 18.30 uur komt de Sint samen met Piet aan per boot in Roesbrugge. Wie komt hem begroeten met vrolijke liedjes? Daarna zal de Sint alle kindjes belonen met snoep in de Sint-Martinuskerk”, klinkt het bij feestcomité Roesbrugge, die de Sint zal helpen tijdens zijn bezoek aan Roesbrugge.

“Het wordt een gezellige, maar drukke periode voor de Sint. Gelukkig hebben de pieten een prachtige werkkamer voor hem ingericht. Zo kan hij zich tot in de puntjes voorbereiden. Kindjes kunnen een kijkje nemen aan het Roesbruggeplein, ‘t Kerkegat. Ze kunnen hun wensenlijstjes en tekeningen in zijn brievenbus steken.”

The post Werkkamer van de Sint vind je in Roesbrugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Oprichter Antwerps modemerk reageert op faillissement: “Mocht ik 50 jaar zijn, ik zou Gigue terugkopen”

Gigue is door het faillissement van Duror Fashion Group het slachtoffer geworden van “te veel management”. Dat zegt oud-designer Jo Wyckmans (79). De oprichter van het merk was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie. In 2017 kwam zijn Gigue in handen van Duror, de groep die modemerk Terre Bleue oprichtte. “Toen zag ik het onheil

Lees meer »

Erik ten Hag verlengt tot 2026 bij Manchester United

Erik ten Hag (54) blijft tot 2026 coach van Manchester United. Lang was er onduidelijkheid of de Nederlander zou aanblijven, maar nu weet hij wat hem te doen staat: “We moeten nog heel hard werken om het niveau te bereiken dat van Manchester United wordt verwacht.”

Lees meer »

“Probeer een eerlijke sprinter te zijn en wil andere renners niet hinderen”: Jasper Philipsen reageert voor het eerst op “onverwachte” declassering

Jasper Philipsen liet dan toch nog van zich horen na zijn tweede plek en latere declassering in de zesde Touretappe. “Ik ben ontgoocheld door de onverwachte declassering”, zegt hij in een statement. De sprinter van Alpecin-Deceuninck was na afloop bijzonder kwaad. Philipsen vloekte er op de ploegbus op los, zijn vriendin Melanie moest hem daar zelfs gaan kalmeren.

Lees meer »

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »