Tessa Wullaert bezorgt Red Flames stuntzege in Nations League: “We mogen blij zijn, maar het is nog niet voorbij”

Tessa Wullaert bezorgde België dinsdag in Leuven een historische 3-2 overwinning op Engeland, met een doelpunt dat de stand gelijk trok en een penalty die de overwinning voor de Red Flames bezegelde.

“Ik denk niet dat iemand dacht dat we vandaag zouden winnen”, zei Wullaert na de wedstrijd. “We moeten ons er nog steeds van bewust zijn dat we niet allemaal professionals zijn en als we zien wat we tegen zulke teams kunnen doen, moet België in ons geloven. We hebben het echt nodig dat mensen in ons geloven, want we zijn nog niet op ons best en er is nog veel ruimte voor verbetering.”

De Flames hadden dinsdag veel steun in het stadion aan Den Dreef dat voor de gelegenheid was uitverkocht. “Het is heel cool om in een vol stadion te spelen. Het gaf ons veel energie”, zei de Belgische aanvoerster. “We weten altijd dat we thuis sterk zijn en dat alles mogelijk is. We hebben vandaag laten zien dat de Red Flames niet onderschat mogen worden. Als we hier spelen, hebben we de fans achter ons en dat helpt ons enorm.”

Na deze prestigieuze overwinning staat België 2e in hun groep met 7 punten, 2 punten achter Nederland, dat dinsdag met 0-1 won in Schotland. Schotland en Nederland zijn de laatste twee tegenstanders van de Red Flames in deze Nations League.

“Nu mogen we blij zijn. We hebben 7 punten, we staan 2e, maar het is nog niet voorbij”, zei Wullaert. “We moeten gefocust blijven en blijven werken, want er komen nog twee belangrijke wedstrijden aan. Alles is mogelijk. We zullen alles geven wat we hebben en zien waar we staan na deze twee wedstrijden.”

The post Tessa Wullaert bezorgt Red Flames stuntzege in Nations League: “We mogen blij zijn, maar het is nog niet voorbij” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin

Lees meer »

Tiener urenlang mishandeld en vernederd tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. “Het was totale horror”, stelde

Lees meer »

“120.000 euro privégeld verloren en huwelijk op de klippen gelopen”: zowel Ina (39) als Pieter-Jan (32) moesten hun bedrijf failliet laten gaan

In de eerste helft van dit jaar zijn in Vlaanderen 3.537 ondernemingen failliet gegaan, een record. Steeds meer ondernemers laten zich bijstaan in hun zoektocht naar een nieuwe professionele activiteit, zoals Ina De Quint (39) uit Hoevenen (Stabroek) en Pieter-Jan Wouters (32) uit Boom. “Ik heb 120.000 euro privégeld in mijn zaak gestoken en dat geld is nu weg”, zegt

Lees meer »

Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik hoop het Overbekeplein wat leven in te blazen”

Sinds Sinksen opende Elise Van Hoecke (29) haar eerste fysieke winkel onder de naam ‘studio wink’. Je vindt er kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers. “Zo breng je niet alleen extra inspiratie en kleur in huis, maar steun je ook (startende) creatievelingen.”
The post Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik

Lees meer »

“Goed zorgen voor wat we hébben”: kersvers Wingens schepen Stefaan Verhelle ziet opvolging Hedwig Kerckhove als praktische inloopperiode

“Het worden grote schoenen om te vullen”, laat de kersverse schepen Stefaan Verhelle (47) in een flyer weten. Als politieke neofiet een ervaren rot als Hedwig Kerckhove opvolgen op amper zes maanden van een nieuw fusiebestuur is geen cadeau. “Toch heb ik de ambitie om als schepen mee het beleid te bepalen. Ik hoop dat mijn ervaring als ondernemer in

Lees meer »

N-VA Roeselare stelt lijst voor: “We zijn nog opzoek naar enkele profielen”

N-VA Roeselare stelde zondagochtend een bijna volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. 33 van de 39 kandidaten zijn al gekend. “We hebben nu al een hele mooie mix van huidige mandatarissen en nieuwkomers”, aldus lijsttrekker Dieter Carron.
The post N-VA Roeselare stelt lijst voor: “We zijn nog opzoek naar enkele profielen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Campus de Reynaert in Tielt zwaait Filip Vandaele uit

Eind juni is uiteraard het moment waarop scholen hun laatstejaarsleerlingen uitzwaaien, maar evenzeer doen ze dat ook geregeld met leerkrachten. Zo zwaait wiskundeleerkracht Filip Vandaele af op Campus de Reynaert in Tielt na 15 jaar trouwe dienst, om te genieten van een welverdiend pensioen.
The post Campus de Reynaert in Tielt zwaait Filip Vandaele uit appeared first on KW.be.

Lees meer »