Lonen van half miljoen bedienden stijgen volgend jaar met 1,49 procent, voorspelt SD Worx

De lonen van ongeveer een half miljoen bedienden die deel uitmaken van het paritair comité 200 zien volgend jaar hun loon stijgen met 1,49 procent. Dat voorspelt hr-dienstverlener SD Worx. Pas eind dit jaar is het definitieve cijfer bekend.

Meer krantenkoppen in België

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

Zussen Evelyne en Celine baten hoeveslagerij uit: “We verdelen de taken netjes onder elkaar”

Diep verscholen in het glooiende landschap van de Mandelvallei schuilt de rustige hoeve van Hubert Vanspeybrouck en Carine Geldhof. Het landbouwersduo heeft het geluk dat hun twee dochters met veel enthousiasme in hun voetsporen treden. In 2002 openden Evelyn en Celine hun hoeveslagerij Mandeldaele. “We moeten het vooral hebben van mond-tot-mondreclame en de superieure kwaliteit van onze producten.”
The

Lees meer »

IN BEELD – Festival Dranouter beleeft geweldige eerste dag

Het uitverkochte Festival Dranouter beleefde vrijdag een geweldige start, mede dankzij het perfecte festivalweer. Onze fotograaf trok de festivalweide in en maakte kennis met heel wat festivalgangers.
The post IN BEELD – Festival Dranouter beleeft geweldige eerste dag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Talent rendeert alleen met mentaliteit

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Talent rendeert alleen met mentaliteit appeared first on

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht reishulporganisatie Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

André Breckx (87), voorzitter van Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, overleden: “Hij zette zich decennialang in voor het verenigingsleven”

André Breckx, voorzitter van de Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, is woensdag op 87-jarige leeftijd overleden. André was ook ondervoorzitter van de Vriendenkring Oud Kolonialen Knokke-Heist en van de Vriendenkring Voormalige Force Publique.
The post André Breckx (87), voorzitter van Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, overleden: “Hij zette zich decennialang in voor het verenigingsleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Die Antwerpse drugsoorlog hier bij ons in Hove? Dat kan toch niet”: buurtbewoners reageren geschokt op aanslag bij woning

“We dachten altijd dat die drugsoorlog ver van ons bed was… Maar plots gebeurt het hier.” Buurtbewoners in de Jan Frans Gellyncklaan in Hove zijn enorm geschrokken van de aanslag tegen een woning tijdens de nacht van dinsdag op woensdag. Ze zoeken steun bij elkaar en kunnen maar niet begrijpen dat iemand die in hun rustige buurt woont banden zou

Lees meer »