Eerst opklaringen, daarna opnieuw buien en wind

Zondag begint de dag in veel streken droog met opklaringen, afgezien van enkele lokale buien. Later op de dag wordt het zwaarbewolkt met buien vanaf de Franse grens die lokaal fel kunnen zijn.

Meer krantenkoppen in België

Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af”

Over en uit voor Eurofins Labo Van Poucke in Kortrijk. Het medisch laboratorium moet de boeken neerleggen. Daardoor komen een dertigtal medewerkers op straat te staan. “Werd moeilijk als er weinig investeringen worden gedaan.”
The post Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang maakt speelplein schoon

De t-shirts verraadden weliswaar hun ware politieke kleur, maar afgelopen zaterdag konden de bestuursleden van Vlaams Belang even verward worden met die van de groene beweging. Na een pleidooi voor de aankoop van eendenmanden voor het Ramakerspark in aanloop naar de vorige gemeenteraad, gingen ze deze keer het, volgens hen verwaarloosde, speelpleintje aan het Pluvierenerf te lijf met schuurborstel en

Lees meer »

Liveblog – Biden in eerste toespraak na terugtrekking: “Fakkel doorgeven zodat we democratie kunnen verdedigen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft voor het eerst een toespraak gehouden nadat hij heeft aangekondigd dat hij zich terugtrekt als kandidaat voor de presidentsverkiezingen. Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft dan weer zijn eerste verkiezingsmeeting gehouden sinds Biden zich heeft teruggetrokken. Volgt het nieuws over de race om het Witte Huis in deze liveblog.

Lees meer »

Anderlecht kan maand geen beroep doen op Francis Amuzu

Anderlecht is weinig bezig geweest op de transfermarkt en heeft enkele sterkhouders moeten laten gaan. Bovendien viel winger Francis Amuzu ook uit voor een maand bij paars-wit. Ook bij de Kanaries was er een leegloop van jonge, talentvolle spelers. Welke van de twee ploegen wint zaterdag de wedstrijd?

Lees meer »

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Woensdag is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »