Politie Leuven roept gedupeerden van valse evenementen in Heverlee en Veltem op om zich te melden

De politie van Leuven vraagt mogelijke gedupeerden van valse evenementen in Heverlee en Veltem om zich te melden. Vrijdagavond was er in Klub Melk in Veltem zogezegd een evenement met Belgische dj’s, maar de club ontkent dat. Ook in het Ruelenspark in Heverlee zou er zo’n evenement geweest zijn, maar daar staan assistentiewoningen en het bleef er gewoon rustig.

Meer krantenkoppen in België

27 nieuwe scholen bieden plaats aan 20.000 leerlingen

Ontslagnemend Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft een akkoord gesloten met het consortium ‘Schoolkracht’ voor het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de 27 eerste ‘Scholen van Vlaanderen’. Die gloednieuwe scholen zullen samen plaats bieden aan 20.000 leerlingen.

Lees meer »

Wat is de ‘Vredesmissie 3.0’ van Viktor Orbán? “Zelfs Von der Leyen kan dit soort onemanshow niet verbieden”

Amper een week nadat Hongarije van ons land de rol van voorzitter van de Raad van de Europese Unie overnam, is premier Viktor Orbán begonnen aan een zelfverklaarde ‘Vredesmissie 3.0’. Hij ging op bezoek bij Oekraïens president Zelensky, Russisch president Poetin én vandaag Chinees president Xi Jinping om eigenhandig de oorlog in Oekraïne te proberen oplossen. Professor Europese politiek Hendrik

Lees meer »

Maxime (31) lanceert eigen vastgoedkantoor Henry Walthers in Brugge: “Een persoonlijke aanpak en begeleiding op maat”

Met de opstart van Henry Walthers is Brugge nog een vastgoedkantoor rijker. “Ik heb heel wat ervaring opgedaan bij Immo François de voorbije jaren, maar de tijd was gekomen om mijn eigen weg in te slaan”, zegt oprichter Maxime Traen (31). “En dat betekent heel veel persoonlijke service”, verzekert hij.
The post Maxime (31) lanceert eigen vastgoedkantoor Henry Walthers

Lees meer »

Conceptstore Boutique Ensemble opent de deuren in Brugge: “Unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap”

In de Noordzandstraat 77 in het centrum van Brugge opende conceptstore Boutique Ensemble de deuren. Onder impuls van een groepje Loppemse ondernemers vind je er de producten van 21 creatievelingen: van kaartjes en kaarsen tot keramiek, zwangerschapskledij en juwelen.
The post Conceptstore Boutique Ensemble opent de deuren in Brugge: “Unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap” appeared first on

Lees meer »

Loes Van de Heuvel is nog steeds trots op ‘De Kampioenen’: “Met die heruitzendingen verdienen we nét genoeg om te overleven”

“Als ‘F.C. De Kampioenen’ in Hollywood was gemaakt, dan was ik nu rijk.” Al verdient Loes Van den Heuvel (67) toch ook een aardig centje bij met de zoveelste herhalingen. En ze blijft trots op de reeks, die voor haar heel wat meer inhoudt dan enkel comedy. In Story maakt ze de vergelijking met haar beroemde personage. “Ik had ‘s

Lees meer »

Kampioenschap vinkenzang van Pauwhoek

Een vast onderdeel van de Ommegangsaffiche van de Pauwhoek is het kampioenschap vinkenzang voor alle vinkeniers van de wijk.
The post Kampioenschap vinkenzang van Pauwhoek appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Spaanse premier hekelt op NAVO-top dubbele standaard Gaza – Israël: 60 procent Hamasstrijders uitgeschakeld

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

Radio maken met alle Roeselarenaars

Dit weekend gaat Radio Vandewalle in de ether vanuit de gelijknamige interbellum villa in de Meensesteenweg. Tot 28 juli zendt deze tijdelijke stadsradio 24 op 24 uit op de FM-frequentie 96.7. “Het worden twee weken inclusieve radio waarbij iedereen ertoe doet en van waarde is, ongeacht de verschillen”, aldus Wouter Bossuyt.
The post Radio maken met alle Roeselarenaars appeared

Lees meer »

Spaarkas uitgekeerd in ‘t Leenhof in Assebroek

Vrijdagavond werd in ‘t Leenhof in Assebroek de spaarkas uitgekeerd. Zowat alle 40 leden van Spaarkas De Leenhofvrienden, die acht jaar geleden een doorstart kende, tekenden hiervoor present.
The post Spaarkas uitgekeerd in ‘t Leenhof in Assebroek appeared first on KW.be.

Lees meer »