Celstraf met uitstel voor man die collega sloeg die 500 kilo teveel saus had gemaakt

Een 29-jarige Fransman heeft zes maanden celstraf met uitstel en 800 euro boete gekregen omdat hij zijn collega vuistslagen gaf in het voedingsbedrijf in Veurne waar ze beiden werkten. Er was een discussie ontstaan over 500 kilogram aan saus die teveel werd geproduceerd.

Zowel beklaagde J.B. (29) als slachtoffer B. wonen in Frankrijk en werkten in voedingsbedrijf Frigilunch in Veurne. Toen J.B. aan zijn shift wou beginnen op 15 april vorig jaar merkte hij op dat er 500 kilogram aan saus te veel werd geproduceerd tijdens de vorige shift. Hij ging daarop verhaal halen in het bureel, waar B. net op het punt stond te vertrekken.

“Er ontstond een hevige discussie waarbij B. achteruit werd geduwd op zijn borstkas en enkele slagen kreeg. Collega’s moesten tussenbeide komen en hen scheiden. B. liep kneuzingen op in het gezicht en kon acht dagen niet werken. De feiten zijn heel duidelijk want ze werden ook gefilmd in het bedrijf”, sprak de procureur. De advocaat van J.B. vroeg een celstraf met uitstel omdat de man na de feiten al ontslagen werd op zijn werk en dus al zwaar gestraft werd. De rechter gaf hem dat uitstel. (JH)

The post Celstraf met uitstel voor man die collega sloeg die 500 kilo teveel saus had gemaakt is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken

In de Smissestraat in Klerken zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Vooral de Volkswagen Tiguan van M.W. (41) is zwaar geraakt. “Ik vrees dat dit onherstelbaar is”, zucht ze.
The post Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hier is volop paniek”: Vlaamse toeristen wegens bosbrand op Grieks eiland Kos geëvacueerd, brand is onder controle

Op het Griekse eiland Kos werden gisteren toeristen geëvacueerd uit meerdere grote hotels vanwege een naderende bosbrand. “Het is hier volop paniek,” vertelde Elise Michielsen (19), een studente uit Merksplas. “We hebben snel een koffertje moeten pakken met onze belangrijkste spullen.” De ruim honderd brandweerlieden die de grote bosbrand bestrijden kregen de brand deze nacht onder controle volgens de Griekse

Lees meer »

De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië

De Zwevegemse hengelclub De Plattevissers neemt deel aan het WK Interclub dat van maandag 22 tot en met zondag 28 juli in Slovenië plaatsvindt. Een 15-koppig team zal daar tien dagen aanwezig zijn, onder hen twee Roeselarenaars en één Ardooienaar.
The post De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »