LIVE ENGELAND-BELGIË (20u45). Kunnen Flames nóg eens stunten en leidersplaats vasthouden? “Engeland op juiste momenten laten twijfelen”

De Red Flames staan na twee speeldagen zowaar op kop in hun Nations League-groep. Met toplanden als Nederland, Schotland en Engeland in hun poule is dat een stunt van formaat. Vanavond verdedigen ze hun leidersplaats op bezoek bij Europees kampioen Engeland. Kunnen de Belgische vrouwen nóg eens stunten? Volg alle actie live in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Marc Degryse is vol lof over interim-coach David Hubert: “Hij toont dat hij een goede assistent zou zijn van de nieuwe hoofdcoach”

Net als onze chef voetbal Niels Poissonnier vindt ook Marc Degryse dat David Hubert, de interim-coach van Anderlecht, een goede indruk nalaat. “Op Dender kan ik hem weinig verwijten. Hij zegt waarop het staat, en toont geen signalen van stress of onzekerheid.” Ook over de veelbesproken Antwerpse derby en het gelijkspel van Club Brugge op Charleroi kwam de analist terug.

Lees meer »

Conner Rousseau na het Vlaamse regeerakkoord: “Dat incident met Annick De Ridder vond ik kei-ambetant, maar we gaan binnenkort iets drinken”

Historisch. Zo noemt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau het Vlaamse regeerakkoord. “Wacht maar tot je ziet waar we allemaal geld in pompen.” Maar of de sfeer goed zit? Voor de Vlaamse regering goed en wel begonnen is, joeg hij N-VA al met enkele pittige uitspraken de gordijnen in. “Ik vond dat kei-ambetant. Ik heb meteen naar Annick De Ridder gebeld. We gaan

Lees meer »

Mauro Devos is nieuw bij KSV Oostkamp en treft ex-ploeg

Het kan vlug keren in de voetbalsport. De competitie startte zo hoopgevend voor de jongens van de Valkaart, die gingen winnen in Petegem en vervolgens in eigen huis Zulte Waregem aftroefden. De derde confrontatie leverde een puntendeling op tegen RC Gent. Daarna gingen de jongens van coach Stijn Desmet twee keer met de billen bloot: 3-0 in Dikkelvenne en 0-3

Lees meer »

Russische vlaggen wapperen in Voehledar: Russische troepen lijken Oost-Oekraïense stad volledig te hebben veroverd

Sinds de Russische invasie tweeënhalf jaar geleden is Voehledar altijd in Oekraïense handen gebleven. Maar nu lijkt het erop dat Russische troepen de strategisch gelegen mijnstad in de Donbas hebben veroverd. “De vijand is nu in het centrum van de stad”, vertelde de regionale gouverneur van Donetsk, Vadym Filashkin, dinsdag aan een lokale omroep. Op foto’s die gepubliceerd zijn op

Lees meer »