BV 24/7. Josje geniet van haar eerste kraamweek en Koen Wauters viert jarige Zita

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

Meer krantenkoppen in België

Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst

Keert Hugo De Bondt (76) terug naar de Brugse gemeenteraad, zij het als vertegenwoordiger van een andere partij? Jarenlang zetelde hij voor N-VA, nu plaatst het Vlaams Belang de gewezen politicus op een verkiesbare plaats voor de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst appeared first on KW.be.

Lees meer »

David Vandyck & Ingeborg brengen uniek kerstverhaal in Concertgebouw Brugge: “Mét ‘LICHT’ zijn wij het antwoord op De Warmste Week in Brugge”

Op zondag 28 december kan je om 18 uur in het Concertgebouw van Brugge terecht voor ‘LICHT’, een uniek kerstconcert van Ingeborg en David Vandyck. Op het podium staat een vijfkoppige liveband, die regelmatig wordt versterkt met het 60-koppige Brugse jongerenkoor Fioretti. Het inspirerende kerstverhaal wordt afgewisseld met liedjes die ontroeren of aanzetten om mee te zingen.
The post

Lees meer »

Uitverkocht Ieperfest verloopt op wieltjes: “Rukwinden zorgden wel voor extra werk”

De organisatoren van Ieper Hardcore Fest kunnen terugblikken op een geslaagde dertigste editie. Voor het eerst in jaren was het festival nog eens helemaal uitverkocht en alles verliep vlot. De reünieshow van lokale helden Congress op zondagavond was de kers op te taart.
The post Uitverkocht Ieperfest verloopt op wieltjes: “Rukwinden zorgden wel voor extra werk” appeared first on

Lees meer »

“Proefaflevering ‘Het eiland’ werd met de grond gelijkgemaakt”: acteur Tom Van Dyck is cultureel erfgoed als Alain Vandam

“We waren een bende speelvogels. Als je die samenzette, onder de anarchistische maar briljante leiding van Jan Eelen, kreeg je blijkbaar toch iets speciaals.” Zo blikt Tom Van Dyck (52) in ‘Primo’ terug op het legendarische programma ‘Het eiland’. De verjaardagsspecial met daarin een reünie van Alain Vandam, Michel Drets en Frankie Loosveld is vanaf donderdag te bekijken op Streamz.

Lees meer »

Ze lieten een Taylor Swift-fan haar borsten tonen voor een verzonnen ‘meet and greet’: Nederlandse omroep haalt controversieel filmpje offline

PowNed, onderdeel van de Nederlandse openbare omroep, is in opspraak gekomen na een controversieel filmpje. Daarin is te zien hoe de presentator Taylor Swift-fans aanzet tot onder andere het tonen van hun borsten voor een ‘meet and greet’ met de superster, die er in werkelijkheid niet was. PowNed haalde de video ondertussen offline.

Lees meer »

Jaar na inferno dringt buurt aan op maatregelen: “Telkens als we remgeluiden horen, voelen we weer stress”

In Wijtschate leidde een aanrijding tot twee doden en uitgebrande woningen aan kruispunt Vier Koningen. Een jaar later blijven de overgebleven bewoners vrezen voor hun veiligheid. Er ligt nu een plan op tafel voor het verleggen van een stukje gewestweg.
The post Jaar na inferno dringt buurt aan op maatregelen: “Telkens als we remgeluiden horen, voelen we weer stress”

Lees meer »

Harelbeke Zomert gaat zaterdag van start met Franse avond

Op 13 juli en 10 en 17 augustus haalt het Stedelijk Feestcomité Harelbeke de zomer naar de Benoitstede met drie concerten onder de noemer Harelbeke Zomert. De concerten hebben plaats aan het Stationsplein en openen met een Franse avond.
The post Harelbeke Zomert gaat zaterdag van start met Franse avond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tien doden bij brand in rusthuis in Uruguay

Bij een brand in een rusthuis, in de Uruguayaanse stad Treinta y Tres, zijn zondag tien doden gevallen. Dat melden de autoriteiten. “Jammer genoeg zijn alle bewoners overleden”, zegt de woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken. De slachtoffers zijn acht vrouwen en twee mannen, de 20-jarige medewerker van het rusthuis kon het gebouw verlaten voor de aankomst van de

Lees meer »

Na bijna 3 jaar juridisch getouwtrek start rechtszaak tegen Alec Baldwin over dodelijk schietincident op filmset ‘Rust’

Na verwoede pogingen om het niet tot een rechtszaak te laten komen, zal Alec Baldwin zich deze week toch voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn betrokkenheid bij een dodelijk schietincident op de filmset van ‘Rust’ in 2021. Tijdens een repetitie ging het geweer dat de Amerikaanse acteur hanteerde af. Het wapen bleek geladen met echte kogels. Beeldregisseur Halyna Hutchins

Lees meer »

Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom

In de nacht van maandag op dinsdag knalde een Audi tegen een elektriciteitscabine in de Tapuitstraat in Sint-Eloois-Vijve, een deelgemeente van Waregem. Door de klap vatte de wagen vuur. De buurt zat een tijdlang zonder elektriciteit.
The post Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »