Boutique Marie-Lou in Kuurne sluit na drie jaar de deuren: “Op het foute moment van start gegaan”

Na drie intense jaren sluit Boutique Marie-Lou in de Kerkstraat 26 de deuren. De wegenwerken en de inflatie hebben het eigenares Marie-Lou Feys (24) niet gemakkelijk gemaakt.

“Ik besef nu dat ik drie jaar terug op het foute moment van start ben gegaan”, weet zaakvoerster Marie-Lou die vijf maand terug mama is geworden van de kleine Babette. “Amper een jaar nadat ik van start was gegaan, was er de centrumvernieuwing waardoor mijn zaak meer dan een jaar amper bereikbaar was. In deze tijd was het niet vanzelfsprekend om een eigen zaak te hebben. Daarnaast merk ik ook dat de passage van weleer uitblijft in de straat en de klanten een tekort ervaren aan parking bij een bezoek aan mijn kledingzaak, waardoor ze weg blijven.”

“Bovendien is het leven een pak duurder geworden. Heel wat mensen houden op het einde van de maand nog maar weinig over, waardoor aankoop van kledij vlugger wordt uitgesteld. Dit alles samen heeft mij aan het denken gezet en na diverse slapeloze nachten doen besluiten dat er gedacht moet worden aan de toekomst, zowel van mezelf als die van mijn gezin. Ik besloot te stoppen in schoonheid.”

Uitverkoop gestart

Marie-Lou wil alvast graag iedereen enorm bedanken voor de afgelopen drie jaar. Ook wil ze haar ouders, vriend en familie bedanken voor alles wat ze hebben gedaan voor Boutique Marie-Lou, vooral voor het blijven geloven in haar en voor de steun. Deze week ging de uitverkoop van start. “De vorige collecties zullen verkocht worden tegen ronde prijzen en de huidige wintercollectie zal met 20 procent korting verkrijgbaar zijn”, weet Marie-Lou.

Cadeaubonnen

“Klanten die nog beschikken over een cadeaubon kunnen die gebruiken bij de aankoop van onze nieuwe collectie, die met 20 procent korting de deur uit gaat. De cadeaubonnen kunnen echter niet gebruikt worden bij de aankoop van voorgaande collecties. Resterende bedragen op de cadeaubonnen kunnen ook niet worden opgespaard voor een volgende aankoop.”

Marie-Lou hoopt alvast dat ze iedereen nog eens zal terugzien voordat ze de deuren van haar Boutique definitief sluit. Na de sluiting wil Marie-Lou in loonverband gaan werken. (BRU)

The post Boutique Marie-Lou in Kuurne sluit na drie jaar de deuren: “Op het foute moment van start gegaan” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar

Na 28 schooljaren nam Katrien Piessens afscheid van de school op de Kruipuit. Zij heeft nog zoveel plannen voor de toekomst dat ze, nu ze met pensioen is, geen tijd zal hebben om zich te vervelen.
The post GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en start campagne: “Wij zijn de enige centrumpartij en willen geen lokale Vivaldi-regering”

N-VA trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen met op de lijst veel zelfstandigen, ondernemers en mensen uit de zorgsector. Bij gewezen parlementslid Manu Beuselinck kriebelt het want hij keert terug als lijstduwer. En er zijn pittige woorden voor de huidige coalitie waarvan N-VA deel uitmaakt. “De doorsnee Oostendenaar voelt zich vergeten”, luidt het.
The post N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en

Lees meer »

Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan”

Tijdens de Cadet Challenge volgend weekend, die voor de zevende keer op rij in Zandvoorde plaatsheeft, zijn er in hun categorie zo’n zeventig renners waar ze in drie reeksen worden ingedeeld.
The post Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward Vergote reageert op vijf maanden schorsing

Burgemeester Ward Vergote (Visie) reageert ongemeen hard op de vijf maanden schorsing die is opgelegd door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open Vld). Vergote keerde haar partij enkele jaren geleden de rug toe en het is zeer de vraag of dit nu al dan niet heeft meegespeeld.
The post “Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward

Lees meer »

“Ik zou het zo erg vinden als iemand hierin gelooft”: VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke over deepfake van haar die circuleert

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak biedt ontslag aan

Zoals verwacht vond vannacht een politieke aardverschuiving plaats in het Verenigd Koninkrijk. Nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje. Nadat de exitpolls “een verpletterende overwinning” voorspelden, staat de partij van Sir Keir Starmer met nog 2 van de 650 zetels

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddeling in conflict door Turkse president Erdogan – Moskou meldt terreinwinst in slag om strategisch Tsjasiv Jar

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Moskou ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de

Lees meer »

Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria

Op het einde van het schooljaar wuifden de leerlingen van de gemeentelijke basisschool Klavertje Vier in Keiem twee juffen uit met een lange staat van dienst. Juf Griet nam afscheid na een carrière van 41 jaar in het onderwijs, juf Ria heeft er 39 jaar opzitten.
The post Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria appeared

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes: kan ik daardoor nog goedkoper kleding kopen?

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »