Maureen Vanherberghen geeft prijs dat ze Sieg De Doncker al knap vond voor ze hem kende

Maureen Vanherberghen (35) liet tijdens de auditie van ‘Helden’ haar oog al vallen op Sieg De Doncker (34). In ‘De slimste mens ter wereld’ onthult ze hoe haar eerste ontmoeting met Sieg eraan toeging. “Een openingzin? Die is er niet gevallen.” Ondertussen zijn ze al vier jaar een koppel en hebben ze een dochtertje Nelle.

Meer krantenkoppen in België

Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs

Julie Vanloo heeft met haar WNBA-team Washington Mystics een slechte zaak gedaan in de jacht op het achtste en laatste ticket voor de play-offs. In eigen huis verloor de ploeg op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met 71-87 van leider New York Liberty.
The post Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs appeared

Lees meer »

KIJK. Babynijlpaard Moo Deng uit Thaise zoo gaat viraal op sociale media, maar betaalt er de prijs voor: “Gedrag van bezoekers is wreed en gevaarlijk”

Het kleine nijlpaard Moo Deng uit de Khao Kheow Open Zoo in Thailand is een ware hit op sociale media. Bezoekers delen massaal beelden van het dier. Het zorgt voor lange rijen bij de dierentuin, de bezoekersaantallen zijn zelfs verdubbeld. Maar er is ook een keerzijde, het nijlpaardje wordt niet altijd goed behandeld.

Lees meer »

Influencer Soraya S. vrijgesproken voor babymoord op assisenproces, maar wel schuldig aan onvrijwillige doodslag

De 31-jarige Soraya S. is door de jury van het Brusselse hof van assisen vrijgesproken voor kindermoord. De vrouw werd ervan verdacht haar baby van twee maanden oud te hebben verstikt in een hotel in Sint-Gillis. Volgens de volksjury is de vrouw wel verantwoordelijk voor de dood van het kind en daarom werd ze schuldig verklaard aan onvrijwillige doodslag.

Lees meer »

“Eén persoon als schuldige aanduiden, daar ga ik niet in mee”: Coosemans, die in opvallend overleg ging met Fredberg, Rits en Vertonghen, steunt Riemer

Anderlecht zit in de hoek waar de klappen vallen. Na de eerste nederlaag van het seizoen tegen Racing Genk lieten heel wat fans opnieuw hun ongenoegen blijken over het geleverde spel. Na affluiten ging CEO Sports Jesper Fredberg in conclaaf met drie leiders in zijn kleedkamer. Colin Coosemans benadrukte echter meteen dat “er niets achter gezocht moest worden” en sprak,

Lees meer »

Getouwtrek rond ‘Lili en Marleen’ tussen VTM en producer gaat door: “Dit is in de eerste plaats een geldkwestie”

Het stormt onder de mansarde van café De Lichttoren. Dertig jaar nadat ‘Lili en Marleen’ het levenslicht zag op VTM – en vijf jaar na de laatste heruitzending – lijkt de reeks vast te zitten in een loopgravenoorlog. Een centen- én prestigekwestie, zo blijkt. “Aanvankelijk twijfelden de zenderbazen of dit in hun programmatie paste.”

Lees meer »

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »